Er zijn zelden locaties en huizen die op zoek zijn naar een nieuwe bewoner. Dit is zo'n plek die wordt gekenmerkt door rust, ruimte, water en prachtige natuur.

Volstrekt uniek gelegen op een schiereiland midden in Blauwestad, een buitengewoon fraai en hedendaags ontwerp dat in volledige harmonie met de waterrijke woonomgeving is. Bij het ontwerp van het landhuis is optimaal gebruik gemaakt van het landelijke karakter van de plek met bos en weilanden die in eigendom zijn van het Groninger Landschap. Een woonkamer en buitenveranda op niveau zodat een fraai en permanent zicht op het Oldambtmeer verkregen is. De huiskavel is ruim 5.500 m² en het naastgelegen weiland ruim 7.200 m². Met dit perceel zijn de mogelijkheden legio ook voor de liefhebbers van het houden van dieren bij huis. Er is eventueel, bestemmingsplantechnisch, ruimte om een stal of schuur te bouwen. Overigens grenst de punt van het weiland aan het surfstrand en steiger van het Oldambtmeer.

Begane grond
Entree, hal met toilet en garderoberuimte. Op de begane grond is de luxe woonkeuken (Bulthaup) met kook- en spoeleiland. De woonkeuken (34 m²) vormt het centrale deel van het huis en de plek waar het leven overdag plaats vindt, vanuit de keuken is direct toegang tot een terras op het zuid westen.

Het huis is levensloopbestendig gebouwd en beschikt op de begane grond over 5 slaapkamers nagenoeg allemaal van 10 m². Door de modulaire opzet is het eenvoudig mogelijk om kamers samen te voegen. Badkamer met douche en dubbele wastafel. De ruime bijkeuken/achterentree van 19 m² completeren de begane grond.

Verdieping
Vanuit de woonkeuken is de woonkamer op de verdieping te bereiken met een adembenemend permanent uitzicht over het meer. De woonkamer is opgedeeld in een binnenliving van 30 m² en een buitenliving van 60 m² waarbij de buitenliving grotendeels middels een veranda overkapt is. Hier is het geweldig toeven vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar, met recht buiten wonen in optima forma!

Op de verdieping is tevens de masterbedroom van 17 m² met walk-in closet en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

De vloeren op zowel op de begane grond als de verdieping zijn voorzien van een fraaie en bovenal praktische gietvloer.

Tuin
In het verlengde van het huis is een carport/berging van 30 m² voor het benodigde tuingereedschap en als praktische bergruimte. De tuin bestaat in hoofdzaak uit een heerlijk gazon waarbij de huiskavel grotendeels met een boomsingel is omzoomd, daarnaast is enige nieuwe aanplant qua fruitbomen op de voorzijde gerealiseerd. Het weiland biedt mogelijkheden voor het houden van dieren bij huis maar kan ook prima worden gebruikt als een verlengstuk van de tuin, het borgt in elk opzicht de uniekheid van de plek voor haar bewoners.

Kortom een toplocatie op een uitstekend berijdbare afstand van de stad Groningen en waarbij de omgeving garant staat voor een uitstekend voorzieningniveau qua winkels, scholen, sport en waterrecreatie.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05641
Adres:

Clingeweg 3
MIDWOLDA

 
Vraagprijs: € 795.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2010
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 12.835 m²
Woonoppervlakte: 190 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 59 m²
Inhoud woning: 775 m³
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • weiland
Omgeving: aan het water • aan weilanden • landelijk gelegen • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Midwolda – Uniek landhuis vraagprijs: € 795.000,- k.k. Clingeweg 3, MIDWOLDA