Op loopafstand van het prachtige oude centrum van Noordwijk-Binnen ligt de idyllische 18e-eeuwse buitenplaats Klein Offem. Deze monumentale buitenplaats maakte ooit deel uit van het Landgoed Offem en heeft door de eeuwen heen verscheidene adellijke bewoners gekend.

De statige villa op het landgoed is onlangs geheel gerestaureerd en opgesplitst tot 3 afzonderlijke woningen. Van deze woningen is nog slechts één schitterende woning te koop, die net als de overige 2, haar authentieke exterieur heeft behouden. Zo worden de prachtige gevels gekenmerkt door ramen met roedeverdeling en louvreluiken en de fraai gedetailleerde veranda’s ademen klasse en grandeur uit. Ook binnen zorgen originele details ervoor, dat de monumentale sfeer niet verloren is gegaan.

De woning, gelegen op een riant perceel van 745 m², met een inhoud van ca. 1.200 m³ en een woonoppervlakte van ca. 330 m², heeft een eigen entree en eigen voorzieningen zoals een cv-installatie. Een privégedeelte in de tuin zorgt ervoor dat de privacy van de bewoners gewaarborgd is.

Daarnaast delen de bewoners de fraai ommuurde buitenplaats en kunnen zij via een Vereniging van Eigenaren een collectief onderhoud verzorgen van de monumentale tuin, de gevels, daken en het schilderwerk.

De thans nog beschikbare woning heeft 2 woonetages en een kelder. Op de begane grond geeft een lange gang toegang tot de riante woon-/zitkamer en de royale keuken. Vanuit deze gang bereikt men tevens de garderobe met toiletruimte. Ook is hier het trappenhuis naar de kelder en de etage gesitueerd. Op deze etage met vide zijn 2 royale slaapkamers gerealiseerd met elk een eigen badkamer. Verder is vanaf de overloop een royale berging annex technische ruimte bereikbaar. Met individuele wensen is rekening gehouden, want keuken, sanitair en tegels kunnen geheel naar eigen wens worden ingevuld.

Dit is een unieke kans om te wonen op een locatie met een rijke historie. Met de uitstraling en sfeer van weleer, maar met alle hedendaags comfort. De oude dorpskern met beschermd dorpsgezicht is op loopafstand, restaurants en winkels op loop- en fietsafstand, net zoals strand, zee en duinen. Kortom: rust, ruimte en privacy op een fantastische buitenplaats in de geliefde badplaats Noordwijk.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05627
Adres:

Offemweg 19
NOORDWIJK ZH

 
Vraagprijs: € 1.300.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: hoekwoning
Bouwjaar/-periode: 2015
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 745 m²
Woonoppervlakte: 330 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 46 m²
Inhoud woning: 1.200 m³
 
Kenmerken  
Object: elektrisch toegangshek
Omgeving: beschutte ligging • in bosrijke omgeving • nabij winkels • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Adres:

Heereweg 231
2161BG LISSE

Contactpersoon: F.R. Wilbrink
Telefoon: 0252-419049
Telefax: 0252-417240
Website: www.onsaanbod.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Zuid-Holland – 18e-eeuwse buitenplaats Klein Offem vraagprijs: € 1.300.000,- k.k. Offemweg 19, NOORDWIJK ZH