Op ongetwijfeld een van de mooiste plekjes van Weert gelegen ruim en luxe appartement met twee buitenterrassen, twee badkamers, een wijnkelder en magnifiek uitzicht over het Bassin en de passantenhaven. Een ware residentie voor wie luxe en comfort zoekt in een beveiligde woonomgeving.

Het appartement ligt op de derde etage van woongebouw ‘Molenpoort’ in residentie De Hameij. Het gebouw is optimaal beveiligd met alarm, camerabewaking en elektrische deuren met pastoegang voor bewoners. De binnenstad van Weert met winkels, theater en alle voorzieningen ligt op letterlijke loopafstand.

Dit luxe appartement is uitgevoerd en afgewerkt met gebruikmaking van de allerbeste materialen. Vloerverwarming en/of koeling geschiedt door middel van aardwarmte met één gemeenschappelijke warmtepomp per woongebouw. Hierdoor kan een gasaansluiting volledig vervallen. Dankzij de vloer-, muur- en raamisolatie (HR++ glas in kunststof kozijnen) levert dit een optimale isolatiewaarde op.

Begane grond
Representatieve centrale entree met video-intercomverbinding, een gestoffeerde trappartij naar de verdiepingen en een luxe (in roestvrij staal en met een tegelvloer afgewerkte) lift die naar de verdiepingen leidt.

Souterrain
Met camerabewaking en een eigen garagebox met op afstand bedienbare, elektrische rolpoort. Beveiligde in- en uitrit naar de parkeerkelder. In het souterrain bevindt zich tevens de gemeenschappelijke en klimaatgeregelde (14°C) wijnkelder waarin elke bewoner de beschikking heeft over een eigen afsluitbare eenheid.

Indeling
Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en heeft een royale en representatieve entreehal. Deze biedt respectievelijk toegang tot een gastenslaapkamer met aanliggende badkamer met douche-eenheid en vaste wastafel, een ruime berging met maatwerk-schuifdeurkast en plaatsing van de mechanische ventilatie, de meterkast met elektriciteitsmeter, alsmede een toilet met fonteintje en sanitair van Villeroy & Boch.

Aan het eind van de entreehal is links de toegang tot de keuken annex eetkamer met het eerste balkon, rechtdoor leiden twee deuren met glazen panelen naar de woonkamer met zitkamer en tweede balkon.

In het hele appartement ligt een lichtbeige, hardgebakken tegelvloer die zonder dorpels doorloopt in de verschillende leefruimtes. Alle deuren hebben een comfortabele breedte en extra hoogte. De plafonds van de ruimtes zijn rondom afgewerkt met een kooflijst die de ruimtes een stijlvol cachet verlenen.

Aan de lange zijde heeft de living grote raampartijen die een prachtig uitzicht bieden. Zij zijn alle voorzien van zogeheten screens die binnenvallend zonlicht temperen. De zon draait gedurende de dag om het appartement heen; ’s ochtends staat hij aan de zijde van het balkon naast de eetkamer en verschuift gedurende de dag naar het tweede balkon bij de living.

Door zijn doordachte opstelling heeft de maatwerkkeuken geen inkijk vanuit living en zitkamer. De U-opstelling (met een werkblad en achterwand in donkergrijs marmer) omvat alle gebruikelijke apparatuur (Bosch). Naast een oven en combimagnetron zijn er tevens een afwasmachine en groot formaat koelkast ingebouwd. De inrichting bestaat voorts over boven- en onderkasten, twee apothekerskasten en een keramische kookplaat (Atag) met wasemkap (Bosch). De warmwatervoorziening van zowel de keuken als badkamer wordt voor alle appartementen van ‘De Hameij’ centraal geregeld in het souterrain.

Aparte vleugel: via de living is er toegang tot een afgezonderd gedeelte met de masterbedroom, de derde slaapkamer, een tweede toilet aan het hoofdeinde van de gang, alsmede een ruime badkamer en aparte berging/waskamer met de witgoedaansluitingen. De masterbedroom en derde slaapkamer hebben uitzicht op de passantenhaven van het Bassin en zijn voorzien van draai-kiepramen met een veiligheidspaneel van gehard glas.

De badkamer beschikt over een tweepersoonshoekbad met Grohe-armaturen. De inloopdouche met glazen paneelwand is uitgerust met een thermostaatkraan. De dubbele designwastafel met onderkasten heeft aan weerszijden twee apothekerskasten. Op de vloer ligt een keramische antisliptegel, in kleurstelling afgestemd op de hardgebakken tegelvloeren in de overige ruimtes.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05583
Adres:

Kasteelsingel 138
WEERT

 
Vraagprijs: € 560.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2007
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1 m²
Woonoppervlakte: 196 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 1 m²
Inhoud woning: 580 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • balkon • lift • privéparkeerplaats • souterrain • wijnkelder
Omgeving: in stadscentrum • nabij winkels • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In het centrum van Weert – Luxe appartement met fantastisch uitzicht vraagprijs: € 560.000,- k.k. Kasteelsingel 138, WEERT