Direct aan het fraaie Wilhelminapark gelegen zeer royaal herenhuis met een diepe zonnige tuin.Dit lichte woonhuis dateert uit het begin van de vorige eeuw en beschikt nog over diverse details uit de bouwperiode zoals glas in lood, stucplafonds en paneeldeuren.

De woning is op de bel-etage aan de achterzijde voorzien van een zonnige serre. De vier lichte woonlagen zijn goed voor meer dan 270 m² woonoppervlakte. Aan de achterzijde bevindt zich een heerlijke tuin op het oosten. Aan de voorzijde heeft de woning fraai uitzicht op het park. Kortom een woning als deze komt slechts zelden op de markt. Aan de overzijde van het park ligt de Burgemeester Reigerstraat met o.a. een grote AH en volop verswinkels. Via deze straat en de Nagtegaalstraat loopt u in een kwartiertje naar het stadscentrum. Sportverenigingen, restaurants, uitvalswegen en alle stadse voorzieningen zijn binnen enkele minuten lopen of fietsen te bereiken.

Souterrain
Souterrain met eigen ingang naar de straat: berging / fietsenstalling, tussenkamer, achterkamer met een eigen keuken en doucheruimte. Het souterrain leent zich uitstekend tot het verbouwen tot een royale eet-/leefkeuken.

Bel-etage
Entree, fraaie hal met witjes en glas in lood, gang met toilet, royale kamer en suite met aan de achterzijde een serre (totale oppervlakte 53 m²), de voorkamer heeft een originele schouw met open haard, nette keuken (2008) met inbouwapparatuur.

1e verdieping
Overloop, voorzijkamer, voorkamer en suite met de achterkamer, de voorkamer heeft openslaande deuren naar een overdekt balkon, badkamer met een ligbad, douchecabine en een wastafel.

2e verdieping
Royale zolder met dakvenster en 4 slaapkamers.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05536
Adres:

Koningslaan 58
UTRECHT

 
Vraagprijs: € 1.045.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: herenhuis
Type woning: tussenwoning
Bouwjaar/-periode: 1904
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 173 m²
Woonoppervlakte: 283 m²
Inhoud woning: 992 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • serre of oranjerie
Omgeving: aan park • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels • rand van de stad • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Waltmann Makelaars
Adres:

Maliebaan 71
3581CG UTRECHT

Contactpersoon: W. bentum
Telefoon: 030-2313035
Telefax: 030-2312374
Website: www.waltmann.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Utrecht, Wilhelminapark – Royaal herenhuis met een diepe zonnige tuin vraagprijs: € 1.045.000,- k.k. Koningslaan 58, UTRECHT