Aan de rand van het buitengebied gelegen in 1975 geheel nieuw opgetrokken woonboerderij genaamd 'het huis onder het Griffioen'. Bent u op zoek naar rust en stilte maar wenst u niet te 'afgelegen' te wonen dan biedt dit fantastische woonhuis u het beste van twee werelden.

Onder de, in 2014 onderhouden rieten kap, zijn op speelse wijze alle vertrekken ingepast en biedt de woonoppervlakte van ca. 200 m² u volop ruimte.

De indeling:
De ruime entree/hal biedt toegang tot de speelkamer/kantoor aan de linkerzijde met inpandige berging, de toiletruimte en de in 2008 vernieuwde meterkast. De woonkamer is opgesplitst in een lichte eetkamer aan de voorzijde en een knusse woonkamer rondom de haard aan de achterzijde van de woning. De keuken is sfeervol aan de voorkant gelegen met zicht op de straat en aangrenzend treft u een overdekt terras pal op het zuiden. De kelder is droog en biedt een zee aan ruimte (stahoogte). De speelkamer/kantoor aan de linkerzijde van het woonhuis is wellicht tevens te gebruiken als extra slaapkamer. Aan de geheel rechterzijde van het woonhuis is met een korte trap de (op)slaapkamer met aangrenzende moderne badkamer gelegen. De vernieuwde badkamer is voorzien van bad, inloopdouche, toilet en wastafel. De slaapkamer en badkamer liggen beide op de verdieping tussen begane grond en eerste verdieping.

Op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers, twee ruime en 1 kleine slaapkamer welke door het aanbrengen van een extra Velux-dakraam een prettige studeerkamer kan zijn. Er is volop bergruimte en een vaste kast. Boven de hal op de begane grond is tevens een ruime bergzolder gesitueerd evenals boven de (op)slaapkamer.

Buiten:
De tuin is zeer fraai aangelegd en onderhouden. De trots van de huidige bewoners en dat is zichtbaar. Een pad leidt vanaf de straat naar de voordeur en geeft een fraai zicht op de voortuin. Aan de rechterzijde is de oprit met poort welke leidt naar de open kapschuur welke ruimte biedt aan twee auto’s. De voorzijde biedt volop privacy en is gelegen op het zuiden. De achterzijde is gelegen op het noorden, heeft diverse terrassen en tevens een 'jeu de boules'-baan.

Graag nodigen wij u uit de landelijke sfeer te proeven van deze fantastische woonboerderij op een centrale locatie ten opzichte van de steden Tilburg, Breda en Waalwijk. Nabij de Loonse en Drunense Duinen, natuurpark de Efteling en de voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen in Kaatsheuvel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05457
Adres:

Paalstraat 39
DE MOER

 
Vraagprijs: € 595.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1975
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.135 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 10 m²
Inhoud woning: 633 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • carport • rietenkap
Omgeving: aan weilanden • landelijk gelegen • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij winkels • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Staete Makelaars
Adres:

Van Berckelstraat 67
5211PG 'S-HERTOGENBOSCH

Contactpersoon: F.P.A. van Bemmel
Telefoon: 0416-344944
Telefax: 073-5034590
Website: www.staete.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Aan de rand van buitengebied gelegen – In 1975 geheel nieuw opgetrokken woonboerderij vraagprijs: € 595.000,- Paalstraat 39, DE MOER