Op een unieke kleinschalige residentie 400m van het strand en alle faciliteiten worden momenteel 6 zeer bijzondere moderne villa’s type 2 onder 1 kap gebouwd met beperkt zeezicht, waarvan er nog 2 beschikbaar zijn.

Door het geniale ontwerp bieden ze volledige privacy en veel ruimte en licht. De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 168m2 en beschikt over vloerverwarming en pre-installatie airconditioning.

De begane grond biedt een woonkamer (30m2 ) met dubbele hoogte om maximaal te kunnen genieten van de zuid ligging. Een volledige ingerichte keuken geeft direct toegang tot het overdekte terras met verlicht zwembad.

Verder een slaapkamer met badkamer en-suite en inbouwkasten. De 1e verdieping herbergt nog 2 slaapkamers en een badkamer. Een 3e badkamer is optioneel.

De residentie is volledig ommuurd met automatische toegangspoort en voetgangersdeur. Elke villa heeft een dubbele carport en aangelegde tuin (335m2) met automatische irrigatie en buiten verlichting.

Het pand heeft een hoog afwerkingsniveau en is gebouwd van top materialen. Met recht een unieke woning op een unieke locatie.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05423
Adres:

MORAIRA (Spanje)

 
Prijs: € 555.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: geschakelde woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 335 m²
Woonoppervlakte: 168 m²
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • buitenzwembad • carport • elektrisch toegangshek
Omgeving: aan zee • nabij snelwegen • nabij winkels • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Moraira, Costa Blanca – Moderne unieke villa op top locatie prijs: € 555.000,- MORAIRA (Spanje)