Aan het einde van de Copernicuslaan staat deze prachtige en sfeervolle vrijstaande woning met garage op een perceel van ruim 1.000 m². Wellicht is de woning al eens opgevallen tijdens een wandeling door het achtergelegen park. De Copernicuslaan is een straat in de kindvriendelijke en jonge wijk Vijfhoeven II.

Allereerst komen we bij de oprit welke voldoende plaats biedt voor het plaatsen van meerdere auto's. Vanaf de oprit bereiken we de entree van de woning. De ruime hal met tegelvloer geeft toegang tot de (studeer)kamer aan de voorzijde, de trapopgang naar de eerste verdieping, het toilet, de toegang tot de kelder welke zich onder de hal bevind en een oppervlakte van ca. 12 m² heeft. Tot slot bereiken we vanuit de hal de woonkamer. Hier werden wij verrast door de ruimte en de lichtinval dankzij de vele raampartijen en de speelse indeling. De verbinding met de tuin is hier optimaal; tuindeuren met een zonneluifel aan de zijkant en een schuifpui aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de open keuken in parallel opstelling. Hierin is al de benodigde apparatuur verwerkt. De aangebouwde garage is het laatste vertrek op de begane grond wat we nog niet hebben omschreven. Een flinke ruimte met diverse vaste kasten, de meterkast, de opstelling voor de wasapparatuur, de CV-ketel en de verdeler van de vloerverwarming. Aan de voorzijde een dubbele deur naar de oprit en aan de achterzijde een deur naar de keuken en een deur naar de achtertuin.

Laten we verder gaan op de eerste verdieping met allereerste de ouderslaapkamer van ruim 18 m² met diverse praktische inbouwkasten en aansluitend een extra kamer. Deze kamer doet nu dienst als inloopkast, maar is ook geschikt als slaapkamer. Naast de ouderslaapkamer treffen we de complete badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder telt deze verdieping nog drie volwaardige slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van meerdere raampartijen. De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizo-trap en in gebruik als bergzolder. Hier is ook het afzuigsysteem geïnstalleerd.

Eerder vertelden wij al dat de woning op een perceel van ruim 1.000 m² staat, hierdoor is er een flinke tuin mogelijk gemaakt. Een tuin met veel privacy wel te verstaan. Een robuuste beukenhaag doet dienst als erfafscheiding. Op de noordoostelijke hoek van het perceel is een extra garage/berging gebouwd. Hier is voldoende plaats voor het stallen van een auto en het tuingereedschap, maar er is ook nog bergplaats op de zolder. Aan de zijkant van is een veranda gerealiseerd. De tuin is onder architectuur aangelegd en voorzien van een gazon, meerdere terrassen en diverse plantenborders.

Een woning als deze is moeilijk te omschrijven in woorden. Wellicht dat de foto's en de plattegronden in combinatie met het bovenstaande al een aardig beeld geven. Maar om de woning compleet te ervaren nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Het schilderwerk is van 2013;
- De CV-ketel is van het merk Nefit, bouwjaar 2010;
- De begane grond (m.u.v. de garage) is voorzien van vloerverwarming;
- Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05380
Adres:

Copernicuslaan 24
VLIJMEN

 
Vraagprijs: € 598.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1989
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.020 m²
Woonoppervlakte: 177 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 67 m²
Inhoud woning: 610 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • garage • kantoor-/praktijkruimte
Omgeving: aan rustige weg • beschutte ligging • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Staete Makelaars
Adres:

Van Berckelstraat 67
5211PG 'S-HERTOGENBOSCH

Contactpersoon: H.C. Finkers
Telefoon: 073-5117000
Telefax: 073-5034590
Website: www.staete.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Vlijmen – Vrijstaande villa vraagprijs: € 598.000,- k.k. Copernicuslaan 24, VLIJMEN