Een unieke strandvilla!
Een eenmalige kans op een ultra moderne frontlinie strandvilla, recent gebouwd volgens de laatste kwaliteitseisen, in het hart van de exclusieve wijk van Los Monteros, dicht bij de vijfsterren La Cabane beach club.


De villa heeft 2 verdiepingen. Op de begane grond een prachtige veranda met vijver, en een ingang waar op de binnenplaats twee extra vijvers zijn en twee alternatieve toegangen tot de villa.

Een van de ingangen leidt naar een ruime keuken met eethoek, wasfaciliteit, bijkeuken en een slaapkamer.

De andere ingang leidt naar het hart van het huis en heeft een entree, ruime open woonkamer met drie verschillende sferen (twee met open haard), drie slaapkamer suites (2 met aparte kleedkamers), een gastentoilet, twee bergingen en twee Andalusische stijl patio's.

De bovenste verdieping biedt een extra slaapkamer met badkamer en de masterbedroom suite met dressing. De prachtige terrassen nodigen u uit te genieten van de Andalusische levensstijl met een fantastisch open uitzicht op zee en weg te dromen op het ontspannende geluid van de golven.

Buiten beschikt de villa over een prachtig aangelegde tuin met een prachtige infinityzwembad, en een eigen poort die leidt tot een van Marbella's beste zandstranden.

Binnen hebben de ontwerpers en architecten alle oppervlakken in wit en donkergrijs contrasten gebouwd met heldere blauwe en groene kleur.

Zonder twijfel is deze villa absoluut uniek. Er zijn geen andere hedendaagse villa's aan zee direct aan het strand in dit gebied, dat wordt beschouwd als het meest exclusieve strand in Marbella.

Prachtig!


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05378
Adres:

MARBELLA (Spanje)

 
Prijs: € 9.000.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.824 m²
Woonoppervlakte: 932 m²
Inhoud woning: 698 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's • open haard • vijver
Omgeving: aan zee • nabij golfbaan • nabij snelwegen • nabij winkels • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Los Monteros, La Cabane, Marbella – Een unieke designer strandvilla prijs: € 9.000.000,- MARBELLA (Spanje)