Twee vrijstaande woonboerderijen met wagenloods, potstal en bijgebouw (met o.a. kantine, fitnessruimte en grote opslagruimte) zijn allen in uitmuntende staat van onderhoud en vormen gezamenlijk een uniek geheel op een perceel van circa 22.000 m² (meer grond bespreekbaar).

Diverse gebruiksmogelijkheden. Thans is het geheel agrarisch bestemd, met mogelijkheid voor het houden van 55 melkkoeien, 35 jongvee en enkele schapen en paarden. Gezien de grootte van de twee boerderijen is het geheel uitermate geschikt voor twee gezinnen, die geheel gescheiden van elkaar kunnen wonen.

Zowel intern als extern verkeren beide woningen in uitstekende staat van onderhoud en zijn voorzien van veel praktische ruimte. Rondom de woningen is een prachtig aangelegd terrein, met erfverharding (beklinkerd en deels asfalt) en voldoende ruimte voor landbouwmachines. De tweede inrit is ideaal om het bedrijfsgedeelte te scheiden van het woongedeelte. De ligging is uitzonderlijk mooi aan de fraaie lommerrijke Vanenburgerallee, midden in de landerijen maar toch op korte afstand van alle voorzieningen. Het geheel wordt tekort gedaan om volledig te beschrijven, het is iets wat u gezien moet hebben!

Bouwkenmerken:
▪ Bouwjaar: de opstallen zijn in 2003/2004 gebouwd;
▪ Bouwwijze: traditionele bouw, opgetrokken in steen/spouwmuren;
▪ Dakbedekking: nr. 4 a = rieten dak; nr. 4 = pannendak;
▪ Isolatie: de woningen zijn grotendeels geïsoleerd.

Nr. 4
Vrijstaande woonboerderij met rieten dak (2003) en grotendeels geïsoleerd (muren, dak, dubbel glas etc.). De boerderij is in 2003 geheel opnieuw opgetrokken en van alle moderne gemakken voorzien en afgewerkt. De woning verkeert thans in een uitstekende staat van onderhoud.

Begane grond:
Entree, royale hal met toilet en toegang tot de provisiekelder. Bijkeuken met aansluitingen voor wasapparatuur. Riante woonkeuken met plavuizen, natuurstenen werkblad en inbouwapparatuur. Prachtige woonkamer met magnifiek uitzicht over de landerijen en voorzien van een houtkachel. De kantoorruimte en de voormalige deel is thans een multifunctionele ruimte.

1e verdieping :
Overloop met toilet en cv-ruimte. Totaal vijf slaapkamers (de meeste zijn voorzien van vaste kasten) en een fraaie en ruime badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en ligbad. Tevens is er een luik met vlizotrap naar de bergzolder.

Nr. 4 a
Vrijstaande woonboerderij, opgetrokken in steen en met hout gepotdekseld. Dakbedekking met oude gebakken dakpannen, grotendeels geïsoleerd (muren, dak, dubbel glas etc.). De boerderij is in 2003 geheel opnieuw opgetrokken en van alle moderne gemakken voorzien en afgewerkt. De woning verkeert thans in een uitstekende staat van onderhoud.

Begane grond:
Entree, hal met garderobe. Riante woonkamer-en-suite met eetkamer voorzien van schouw met open haard en houten vloer. Landelijke woonkeuken met prachtige estriken vloer en inbouwapparatuur. Bijkeuken met aansluitingen voor wasapparatuur. In de voormalige deel is een speelkamer gecreëerd.

1e verdieping:
Overloop, masterbedroom met inloopkast en badkamer, welke beschikt over een inloopdouche, toilet en vaste wastafel. Vier royale slaapkamers, ruime berging en een tweede badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Vlizotrap naar bergzolder.

Bijgebouwen

Potstal:
Bouwjaar 2004 ▪ Oppervlakte 454 m² ▪ Capaciteit 40 stuks grootvee ▪ Opgetrokken in houten spanten en gepotdekselde gevels ▪ Betonvloer ▪ Dakbedekking middels dakpannen.

Werktuigenberging:
Bouwjaar 2004 ▪ Oppervlakte begane grond 385 m² ▪ Oppervlakte verdieping ca. 115 m² ▪ Alles luxe gebouwd en volledig geïsoleerd met spouwmuren en dakisolatie ▪ De ruimtes zijn verwarmd ▪ Voorzien van kantoorruimte, zeer ruime berging en garage.

Opslagschuur:
Bouwjaar 2004 ▪ Oppervlakte begane grond 560 m² ▪ Verdieping ca. 152 m² met o.a. kantine, fitnessruimte, opslagruimte, douchegelegenheid, en garages ▪ De ruimtes zijn verwarmd, de fitnessruimte is voorzien van airco ▪ Alles luxe gebouwd en volledig geïsoleerd met spouwmuren en dakisolatie.

Overig:
Ca. 3.000 m² erfverharding ▪ Kuilvoerplaten.

Bijzonderheden:
Het terrein beschikt over twee opritten met deels beklinkerd en deels asfalt verharding. Zeer royale opzet van het terrein, met voldoende privacy voor beide woningen. Het geheel is voor diverse doeleinden geschikt, waaronder dubbele bewoning, agrarisch gebruik of eventueel als zorgboerderij. Het geheel is eventueel op meer of minder grond te koop. De opgegeven perceelsgrootte van circa 22.000 m² dient nog exact ingemeten te worden door het Kadaster. Over of ondermaat wordt niet verrekend. Het geheel is op topniveau gebouwd en afgewerkt en uitmuntend onderhouden.

Meer foto’s van binnen zijn beschikbaar en bijvoorbeeld te zien op de afzonderlijke aanmeldingen van de Vanenburgerallee 4 of 4 a.

Voorzieningen:
De woning is aangesloten op alle nutsvoorzieningen en riolering. Voor de verwarming en het warm water zijn er cv-combiketels. Er is een mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op glasvezelinternet.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05377
Adres:

Vanenburgerallee 4 en 4 a
PUTTEN

 
Vraagprijs: € 1.950.000,- k.k.
Verkoopstatus: ingetrokken
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2003
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 73.320 m²
Woonoppervlakte: 640 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 1.400 m²
Inhoud woning: 2.565 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • fitnessruimte • garage voor meerdere auto's • kantoor-/praktijkruimte • open haard • rietenkap • weiland
Omgeving: aan rustige weg • aan weilanden • buiten bebouwde kom • landelijk gelegen • nabij bossen • open ligging • privacy gelegen • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Waltmann Makelaars
Adres:

Maliebaan 71
3581CG UTRECHT

Contactpersoon: S. Rozendaal
Telefoon: 030-2313035
Telefax: 030-2312374
Website: www.waltmann.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Putten, Gelderland – 2 woonboerderijen met bijgebouwen en grond vraagprijs: € 1.950.000,- k.k. Vanenburgerallee 4 en 4 a, PUTTEN