Een schitterend pand met een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee, Gibraltar en Afrika, op 10.000 m² prachtig aangelegde tuinen met twee grote visvijvers en een eigen boomgaard. Een echt elegant statig Spaans huis, gebouwd volgens bijzondere eisen. De villa is volledig gerenoveerd.

De villa (1.000 m²) heeft 5 slaapkamers met 3 badkamers (een mastersuite met badkamer en dressing) twee gastentoiletten, entree met extra hoog plafond met groot raam en uitzicht op het fontein, formele eetkamer, grote zitkamer, een keuken met familie-eethoek, bijkeuken.

In de kelder is er een fitnessruimte en spa met sauna, hammam, koud dompelbad en ijsfontein voor gezichtsbehandelingen, evenals toilet en doucheruimte allemaal toegankelijk via de grote villa, alsook via een aparte ingang.

In de kelder zijn twee bergingen, een machinekamer, garage met plaats voor 3 autos, een toilet en een speelkamer.

Er is (d.m.v. zonne-energie) verwarmd water, een volledige centrale verwarming op olie met behulp van radiatoren, en gedeeltelijk warme en koude airconditioning.

Eigen watervoorziening via privépomp alsook aansluiting op de gemeentelijke voorziening. Apart poolhouse/barbecue met keuken, kleedkamers, douche en toilet.

Perceel is gelegen in een landelijke omgeving op een verhoogde positie met een ongeëvenaard uitzicht. Het perceel omvat 10.000 m² aangelegde tuinen, een groot zwembad, fontein, grote vijver met vissen, gazon, moestuin en fruitbomen.

Er is ook een tweede vijver en een tennisbaan, welke ook gebruikt wordt als helikopterlandingsplaats. Er is een lange privéoprijlaan van de toegangsweg naar de villa met twee ingangen met elektronisch bediende poorten.

Het hele gebied wordt omheind en beveiligd. Ten oosten van het landgoed is een stroom waarvan een grote watertank voorzien wordt met water.

Een uniek landhuis dat gezien moet worden!


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05356
Adres:

MARBELLA (Spanje)

 
Prijs: € 14.500.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 12.500 m²
Woonoppervlakte: 1.000 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • fitnessruimte • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • sauna • souterrain • vijver
Omgeving: nabij snelwegen • nabij winkels • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Marbella, Costa del Sol – Schitterende villa met ongeëvenaard uitzicht prijs: € 14.500.000,- MARBELLA (Spanje)