Aan de rand van het Zuiderpark staat een prachtige en hoogwaardig afgewerkte villa.

De woning biedt vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld werk aan huis of een dubbele bewoning dankzij de inpandige ruimte welke op dit moment in gebruik is als woonunit. Tijdens de bouw en de verdere afwerking van de woning is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en dat ziet u in iedere ruimte terug.

Vanuit de entree bereikt u de woonkamer met het eetgedeelte welke gesitueerd is in een rechte lijn met de tuin. Diverse raampartijen en de tuindeuren voorzien de woonkamer van veel lichtinval en zicht op de tuin en de omgeving. Gaat u vanuit de entree linksaf dan bereikt u het sfeervolle zitgedeelte met gashaard. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken. Voor de keuken is een speciaal, strak keukenblok, ontworpen welke is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met onder ander de aansluitingen voor de wasapparatuur, de CV-ketel en een deur naar de tuin.

De dubbele inpandige garage is vanaf de noordzijde bereikbaar en is voorzien van twee grote schuifdeuren waarvan er één op afstand kan worden bediend. Typerend voor de woning aan de buitenzijde is de wijze waarop deze deuren zijn geïntegreerd.

Aan de achterzijde van de woning is een inpandige praktijkruimte/woonunit. De woonunit is uitgerust met een sfeervolle en moderne gashaard, een op maat gemaakte buffetkast, een wasmeubel en een doucheruimte met toilet. Vanuit de woonunit is er uitzicht op de tuin. Deze ruimte is voor vele doeleinden bruikbaar.

Middels een vaste trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping. Boven de trap is een grote lichtstraat geplaatst waardoor er veel lichtinval ontstaat op onder andere de overloop, maar ook op de begane grond in de woonkamer. Op de overloop is een werkhoek met een op maat gemaakt bureau en vaste kasten. Een heerlijke werkplek mede dankzij de lichtstraat. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer met een weids uitzicht op de omgeving en toegang tot het vegetatiedak (*). De ouderslaapkamer heeft een op maat gemaakte vaste kledingkast en een rechtstreekse verbinding met de compleet uitgeruste badkamer. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamers beschikken over een eigen doucheruimte met stoomcabine. Eén van de kamers is gesitueerd aan de voorzijde met een prachtige raampartij.

De tuin is evenals de woning zorgvuldig aangelegd en uitstekend onderhouden. Een groot terras, een mooie waterpartij en een veranda met dimverlichting waar u heerlijk kunt genieten. Ook is er een tuinberging aanwezig welke vanuit de tuin en vanaf de straat bereikbaar is.

Laat u verbazen door de bijzonderheden van deze woning tijdens een bezichtiging.

Bijzonderheden:
Hoogwaardige afwerkingsniveau ▪ Compleet isolatiepakket ▪ Volledig voorzien van vloerverwarming ▪ Centraal stofzuigersysteem ▪ CV-ketel (met ingebouwde boiler) is van het merk Nefit en bouwjaar 2000 ▪ Elektrische topspinscreens en rolluiken ▪ Inpandige regenwaterafvoeren ▪ Dubbele inpandige garage met één elektrische schuifdeur ▪ Aangebouwde tuinberging ▪ Praktijkruimte mogelijk ▪ Woonunit mogelijk ▪ Slaapkamer begane grond mogelijk ▪ Modern vormgegeven woning: uniek in Vlijmen ▪ Lichtstraat ▪ Vegetatiedak (*) ▪ Kenmerkend voor de woning: geen deuren, open ruimtes met een perfecte verdeling en integratie ▪ Panoramisch uitzicht aan de voorzijde van de woning ▪ Prachtige ligging aan het Zuiderpark ▪ Nabij diverse voorzieningen ▪ Het centrum van o.a. 's-Hertogenbosch is op korte afstand (Jeroen Bosch Ziekenhuis op 5 km).

(*) = een groendak t.b.v. de verbetering van de leefomgeving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05301
Adres:

Zuiderpark 22
VLIJMEN

 
Vraagprijs: € 559.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2000
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 553 m²
Woonoppervlakte: 253 m²
Inhoud woning: 900 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's • kantoor-/praktijkruimte • open haard • stoomcabine • vijver
Omgeving: aan rustige weg • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Staete Makelaars
Adres:

Van Berckelstraat 67
5211PG 'S-HERTOGENBOSCH

Contactpersoon: H.C. Finkers
Telefoon: 073-5117000
Telefax: 073-5034590
Website: www.staete.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Vlijmen, Noord-Brabant – Vrijstaande villa vraagprijs: € 559.000,- k.k. Zuiderpark 22, VLIJMEN