Een perfecte balans tussen woonruimte, slaapkamers, bergruimte, garage, tuin, gebruikte materialen en energieverbruik. Deze woning heeft u zoveel te bieden, meer dan u bij de voordeur zal verwachten. De woning is gelegen aan de rand van Nieuwkuijk grenzend aan het natuurreservaat "Het Nieuwkuijkse Bosje". De woning is met kwalitatief hoogwaardige materialen afgewerkt.

Welkom aan de Meidoornstraat 5 te Nieuwkuijk. We nemen u direct vanaf de voordeur mee de woning door. We lopen rechtdoor de gang door waar we een diepe, ruime en volledig betegelde kelderkast en het toilet passeren. Helemaal aan het einde aan uw rechterhand de badkamer met vloerverwarming, bad, douche toilet en wastafel. Aan de overzijde daarvan de slaapkamer. Deze grenst aan de tuin. De tuindeuren geven u mooi zicht op de tuin. Het slaapgedeelte is gelegen in een aanbouw dus geen contactgeluiden vanuit de woonkamer of keuken.

We lopen terug richting de entree. We gaan hier nu richting de woonkamer. Aan uw linkerhand passeren we hier eerst een separate ruimte welke nu in gebruik is als kantoor maar natuurlijk ook kan dienen als speelkamer of zelfs betrokken kan worden bij de woonkamer. De ruimte is voorzien van een raam aan de voorzijde dus een ruimte met daglicht. We betreden de woonkamer. Met de door u gewenste inrichting is deze te oriënteren zoals u het graag zou willen. Aan de zijkant een erker met uitzicht op de zijtuin. Aan de voorzijde zijn er twee ramen met uitzicht op de voortuin. Aan de achterzijde een grote raampartij, dankzij de dubbele tuindeuren, met uitzicht op de achtertuin. Het is goed om te weten dat op dit moment aan de achterzijde het terras grenst.

Aan de achterzijde treffen we een landelijke keuken met de benodigde apparatuur. Hierbij moet u denken aan een koelkast, vaatwasser, 4-pits inductie en voor diegene die liever op gas kookt, ligt er voorbereid een gasaansluiting. U heeft ook hier de mogelijkheid om de gang te betreden.

Terug in de entree gaan we naar de eerste verdieping. Opvallend aan de trapopgang is de hoeveelheid licht. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping zijn er raampartijen in de trapopgang. Op de overloop een dakkoepel. Op de eerste verdieping treffen we 5 slaapkamers. De eerste is direct rechts gelegen. Deze is voorzien van een tweede koepel. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde deze wordt gevuld met licht door twee vensters. Terug op de overloop hebben we een technische ruimte voor de verwarmingsketel, de boiler en de mechanische ventilatiesystemen. Een ventilatiesysteem voor badkamer, toilet en keuken en een separaat voor de tweede badkamer. Deze hadden we al benoemd op de begane grond. Naast de technische ruimte een badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Aan de achterzijde van de woning een grote slaapkamer. In deze kamer is het luik voor de vlizotrap. Hiermee betreedt u de tweede verdieping welke op dit moment wordt gebruikt als bergzolder. Aan de voorzijde nog twee slaapkamers welke op dit moment bij elkaar zijn betrokken. Maar u zult zien dit is eenvoudig weer op te splitsen. Tot slot treft u op deze verdieping diverse knieschotten en kasten waar u voldoende bergruimte zult hebben.

Er is hier sprake van een inpandig bereikbare garage. Deze is toegankelijk vanuit de hal. De garage is voorzien van de aansluitingen voor het wasapparatuur. Deze hoek is keurig betegeld. Het overige gedeelte is voorzien van stucwerk. Vanuit de garage kunnen we via een loopdeur richting de tuin en aan de voorzijde grenzen de dubbele deuren aan een ruime oprit. In de tuin, vlak achter de woning, staat nog een ruime stenen berging met veel raampartijen. Een prima ruimte om te bergen maar eigenlijk ook leuk voor een hobby of soortgelijke functie. Achter dit tuinhuis ligt nu een moestuin. Het overige gedeelte van het perceel is in gebruik als siertuin. Verbazingwekkend om te zien dat u voor de voordeur nog in een woonwijk was en achter de woning een ware oase van rust en ruimte ervaart.

Met heel veel passie hebben meneer en mevrouw verteld over hun belevingen in dit huis. Mevrouw vertelde ons dat ze met name de gezellige woonkamer gaat missen. Ze heeft hem altijd als knus en warm ervaren. Dat is belangrijk want het is een groot huis. Huiselijkheid is juist dan heel belangrijk. De tuin is voor beiden een heerlijke plek geweest om te vertoeven. Dit laatste natuurlijk nog maar het wordt voor hen tijd voor een kleinere woning.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande in combinatie met de foto's zin om de woning eens te zien en ervaren dan nodigen wij u bij deze uit.

Bijzonderheden:
▪ De gehele woning is voorzien van muurverwarming;
▪ De woning beschikt over een centraal stofzuigersysteem;
▪ De woning is voorzien van een alarmsysteem;
▪ Royale oprit welke plaats biedt aan meerdere auto's;
▪ Veel bergruimte achter de knieschotten op de verdieping;
▪ Op korte afstand van diverse uitvalswegen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05300
Adres:

Meidoornstraat 5
NIEUWKUIJK

 
Vraagprijs: € 549.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1995
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 983 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 13 m²
Inhoud woning: 750 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • garage
Omgeving: aan rustige weg

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Staete Makelaars
Adres:

Van Berckelstraat 67
5211PG 'S-HERTOGENBOSCH

Contactpersoon: H.C. Finkers
Telefoon: 073-5117000
Telefax: 073-5034590
Website: www.staete.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Nieuwkuijk, Noord-Brabant – Vrijstaande villa vraagprijs: € 549.000,- k.k. Meidoornstraat 5, NIEUWKUIJK