Aan de rand van de gewilde woonomgeving ‘Vijfhoeven’ met voornamelijk soortgelijke woningen als belendingen, is deze klassieke villa met garage gesitueerd.

Op de begane grond de royale living met gashaard, leefkeuken-en-suite en bijkeuken. De eerste verdieping is ingedeeld met 3 grote slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast zijn op de tweede verdieping nog eens 2 extra kamers. Een oprit voor meerdere auto’s en een volledig beschutte en dus privacyvolle achtertuin completeren het geheel.

Meer dan 30 jaar geleden kwamen Dick en Jeannette in Vlijmen wonen. Ze kozen voor Vlijmen vanwege de centrale ligging. Ze hadden het er zo goed naar hun zin, dat ze in 1994 een schitterend kavel aan de De Jonglaan kochten en er deze villa op lieten bouwen. Nog steeds wonen ze er erg graag. Wij vroegen ze waarom ze dan toch willen verhuizen. Jeannette lachend: “Ja, dat vragen wij ons ook weleens af. Gek zijn we eigenlijk! In het werkzame leven hadden we geen tijd om van ons huis te genieten. Nu hebben we zeeën van tijd, maar willen we daar iets anders mee gaan doen. Makkelijk is het niet.”

De Jonglaan 15 is een perfect gebouwd huis. Tot in detail. Destijds is er met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen gebouwd. Dick: “Daar hebben we nu nog steeds plezier van.” Er is bewust gekozen voor een tijdloze inrichting en mooie apparatuur. Goed voorbeeld hiervan is de keuken. Maar ook de 2 badkamers zijn nog steeds up-to-date en van alle gemakken voorzien. Bij het ontwerpen van het huis is er direct rekening gehouden met een grotere garage. Dick: “Ik wil onze auto altijd binnen kunnen parkeren.” Jeannette vult aan: “Ja, maar ook voor de fietsen en overige spullen moest voldoende plaats zijn.” Zo werd de garage breder en langer dan normaal.

De achtertuin is heerlijk beschut door de vele volwassen bomen en struiken. Dick en Jeannette kozen voor deze kavel mede door de diepte ervan. Dick: “Elders in de straat zijn de kavels breed en minder diep. Omdat dit kavel in de bocht ligt, is het automatisch dieper. Daarvan ervaren we nog steeds de voordelen; helemaal vrij en toch beschut. Vaak is het hier doodstil in de tuin. Hierdoor is er meer aandacht voor de vele vogels die de bomen in de tuin bezoeken.”

Bij het ontwerpen van het huis hadden Dick en Jeannette een gezamenlijke wens: veel natuurlijke lichtinval! Dat is gelukt. Bij binnenkomst in de woning ervaar je het direct. Jeannette: “Alle ruimtes, kamers en verdiepingen hebben natuurlijke lichtinval, zelfs op de tweede verdieping waardoor het ook daar prettig is om te verblijven.”

Bijzonderheden:
▪ Riante woning in een rustige woonwijk;
▪ Vrije en privacyvolle ligging;
▪ De woning is volledig geïsoleerd;
▪ De woning is gebouwd met een houtskeletbouwconstructie;
▪ Nabij alle voorzieningen en op korte afstand van uitvalswegen van de A59.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05299
Adres:

De Jonglaan 15
VLIJMEN

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1994
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 620 m²
Woonoppervlakte: 208 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 25 m²
Inhoud woning: 600 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • open haard • vijver
Omgeving: beschutte ligging • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Staete Makelaars
Adres:

Van Berckelstraat 67
5211PG 'S-HERTOGENBOSCH

Contactpersoon: H.C. Finkers
Telefoon: 073-5117000
Telefax: 073-5034590
Website: www.staete.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Vlijmen, Noord-Brabant – Vrijstaande villa prijs: op aanvraag De Jonglaan 15, VLIJMEN