Aan de rand van de geliefde wijk Zorgvlied gelegen vrijstaande villa met een inhoud van maar liefst 1.025 m³. Een dergelijke woning op een perceel van 1.243 m² komt zelden te koop.

De woning is formeel aan de voorzijde en geheel tuingericht en zeer licht aan de achterzijde. Zo dicht tegen de stad zijn grote tuinen schaars. Maar ook hierin voorziet deze villa. De tuin is optimaal op het zuidwesten gelegen en u kunt onder het overdekte terras met open haard heerlijk genieten van de eerste zonnestralen vroeg en laat in het jaar.

Ruimte is er in overvloed. Er zijn diverse “extra” ruimtes welke deze villa zo multifunctioneel maken. Denk hierbij aan de verdieping met vaste trap boven de dubbele garage, de tuinkamer / serre, royale kelderruimte of één van de 7 slaapkamers.

Het is een praktisch en overzichtelijk woonhuis voor een gezin, maar ook uw praktijk of kantoor kunt u hier makkelijk huisvesten. Zo is er een aparte entree aan de voorzijde met eigen sanitair in de zijvleugel. De oprit biedt parkeerruimte voor meerdere (ca. 4) auto’s.

De ontsluiting is optimaal richting alle uitvalswegen via de A58 en Midden-Brabantweg. Het Wandelbos en het levendige Tilburgse centrum zijn op korte loopafstand.

Indeling begane grond:
Bijzondere hal/entree met fraai trappenhuis, toiletruimte en garderobe, royale tuingerichte living met open haard, recent aangebouwde tuinkamer / serre, open keuken met eenvoudige opstelling en gezellig zicht op de straat, 2e entree en dubbele garage. Ook is er een royale kelderruimte met CV-ruimte en provisiekelder.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met vier ruime slaapkamers waarvan 2 met balkon aan de zijkant en achterzijde, badkamer I met dubbele wastafel, bad en douche, separaat toilet en extra kantoor/speelkamer boven garage.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met bergkamer en toegang tot twee zeer ruime slaapkamers, badkamer II met wastafel en douche en bergruimte.

Tuin:
Geheel rondom vrij gelegen door volwassen begroeiing, volwassen beplanting en flinke borders. Er is een terras, gazon, meerdere buitenkranen, overdekt terras met open haard en het perceel is aan de achterzijde volledig omheind.

Bijzonderheden:
De villa is in de loop der jaren keurig onderhouden doch op punten als keuken en sanitair gedateerd ▪ De woning is deels voorzien van aluminium en deels van houten kozijnen ▪ De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing ▪ Absolute toplocatie ▪ Aanvaarding in overleg.

Een bezichtiging strekt tot aanbeveling om ter plaatse de rust en ruimte achter deze karaktervolle gevel te ervaren alsmede de mogelijkheden voor uw gezin en/of bedrijf. U bent van harte welkom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05275
Adres:

Ringbaan-West 239
TILBURG

 
Vraagprijs: € 599.500,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1962
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.243 m²
Woonoppervlakte: 278 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 64 m²
Inhoud woning: 1.025 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • garage • kantoor-/praktijkruimte
Omgeving: in bosrijke omgeving • nabij winkels

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Staete Makelaars
Adres:

Van Berckelstraat 67
5211PG 'S-HERTOGENBOSCH

Contactpersoon: F.P.A. van Bemmel
Telefoon: 0416-344944
Telefax: 073-5034590
Website: www.staete.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Tilburg - Zorgvlied – Vrijstaand gelegen in groene omgeving vraagprijs: € 599.500,- k.k. Ringbaan-West 239, TILBURG