Volstrekt uniek!

Een penthouse met allure.
Kosten noch moeite zijn gespaard om dit riante appartement tot een zeer comfortabel thuis te maken. Fraaie looplijnen en hoogwaardige afwerking maken dit appartement tot een genot om in te wonen. Een ruim terras bij woonkamer en woonkeuken zorgt voor extra leefplezier. Ondanks de zeer royaal bemeten plattegrond (260 m²) voelt dit penthouse als een warme jas. De volledige oorspronkelijke plattegrond is aangepast. Hierdoor is een licht, comfortabel, prettig en logisch appartement ontstaan dat uniek is qua opzet. De living, bibliotheek en woonkeuken zijn aan de voorzijde gesitueerd. Hierdoor komt het middag- en avondlicht op zeer plezierige wijze in de woonvertrekken. Op het aangrenzende terras kunt u tot in de late uurtjes van de zon genieten. De drie slaapkamers (waarvan nu één als werkkamer dienst doet) zijn ruim en sfeervol. Eigen badkamers, luxe inbouwkasten en fraaie afwerking completeren deze ruimtes. Er is een eigen ruime garage met elektra en elektrische deur direct tegenover de entree van het complex.

Rolde is een zeer goed geoutilleerd dorp.
Vanuit het appartement loopt u direct het gezellige centrum van Rolde in. Het dorp maakt onderdeel uit van de geliefde en groene gemeente Aa en Hunze. Het fraaie Drentsche landschap met afwisselende landerijen, bossen en de meanderende Drentsche Aa bevinden zich in de omliggende omgeving van Rolde. Het prachtige Balloër heideveld bevindt zich 'om de hoek'. Winkels, openbaar vervoer en ontsluitingswegen (N33, N34 en A28) zijn snel en eenvoudig te bereiken. Het NS-station van Assen is 6 km verwijderd.

Indeling penthouse
Doordat het penthouse een volledig andere indeling heeft gekregen dan oorspronkelijk bedacht is, is een zeer prettig woonklimaat ontstaan. Het appartement op de 2e etage (bovenste) is per trap alsmede per lift te bereiken. Met de lift komt u in uw eigen hal uit!

Vanuit de H-vormige centrale hal bereikt u alle vertrekken. De woonvertrekken zijn op het westen georiënteerd, de slaapvertrekken op het oosten. Vanuit de voorzijde en het terras kijkt u uit over groen Rolde.
De living met sfeer (gas)haard en openslaande deuren naar het terras is circa 45 m². De living gaat via de fantastische bibliotheek (18 m²) over in de woonkeuken, bestaande uit een eetkamerdeel (28 m²) en een luxe keuken (16 m²). De keuken is van alle gemakken voorzien, heeft een natuurstenen aanrechtblad en hoogwaardige afwerking.

Vanuit de centrale hal bereikt u de garderobe, de was- en strijkruimte, het toilet en cv-ketelruimte. Aan de achterzijde zijn twee riante slaapkamers gesitueerd en een prettige werkkamer met toegang tot het achterbalkon. Beide slaapkamers hebben luxe badkamers. De masterbedroom (20 m²) heeft aangrenzend een badkamer (12 m²) met ligbad, separate douche, toilet, urinoir en wastafelmeubel. De gastenkamer (20 m²) heeft een badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel, toilet en urinoir. De (slaap-) studeerkamer heeft fraaie inbouwkasten. Naast het riante zonneterras op het westen is er tevens een balkon op het oosten.

Bijzonderheden
▪ verrassende architectuur op 260 (!) m²;
▪ vloerverwarming;
▪ complete en zeer luxe elektronische afmontage;
▪ gas(sfeer)haard;
▪ prachtige interieurbouw en hoogwaardige afwerking;
▪ indien gewenst direct te aanvaarden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05223
Adres:

Asserstraat 1 k
ROLDE

 
Vraagprijs: € 649.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: penthouse
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2005
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 260 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 28 m²
Inhoud woning: 838 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • bibliotheek • dakterras • garage • lift
Omgeving: in dorpscentrum • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In het centrum van Rolde – Uniek penthouse vraagprijs: € 649.000,- k.k. Asserstraat 1 k, ROLDE