Ruime bungalow met vrijstaande garage, gelegen op een mooi, riant perceel (bijna 1.700 m²) aan de rand van het bungalowpark, in de bosrijke omgeving van de IJzeren Man.

Locatie
Deze woning is gelegen op enkele ogenblikken van sport, recreatie en natuur. Daarnaast liggen ook het stadscentrum, het NS-station, een brede basisschool en voortgezet onderwijs binnen handbereik. Tennis en hockey binnen 5 fietsminuten, 18-holesbaan van Crossmoor op 5 autominuten.

Ruime bungalow met veel licht dankzij de grote glasoppervlaktes rondom. Het object biedt in huidige layout plaats aan een royale woonkamer (ruim 60 m²), kantoorruimte en drie slaapkamers. Veel tuincontact en toch ook veel privacy in de woning.

Tuin en garage
Mooie ruimtelijke tuin rondom. Aan de voorzijde biedt een grindpad toegang tot de woning. Veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Geschakeld aan de woning ligt een ruime garage (ca. 5,50 x 4,79 m) welke tevens plaats biedt aan de stookruimte, alwaar de oliegestookte cv-ketel de woning van verwarming en warm water voorziet.

Entree: brede ontvangsthal voorzien van een tegelvloer. Meterkast en wandkasten. Toiletruimte voorzien van een closet en fonteintje. Toegang tot de kantoorruimte aan de voorzijde. Living en kantoorruimte: de woonkamer meet maar liefst 64 m² en is nagenoeg rondom voorzien van ramen, hetgeen resulteert in een schitterend contact met de bosrijke omgeving van het pand. De woonkamer is voorzien van een plankenvloer en een schouw met open haard. Keuken: dichte keuken met eenvoudige opstelling. Vanuit de keuken toegang tot de oprit (ideaal voor bevoorrading!).

Slaapvertrekken en badkamer: via een portaal met 2 lichtkoepels zijn de drie slaapkamers bereikbaar. Slaapkamer I (ca. 4,52 x 3,66 m), slaapkamer II (ca. 4,73 x 2,97 m) en slaapkamer III (ca. 3,00 x 3,00 m), alle voorzien van inbouwkasten en een plankenvloer.

Bijzonderheden
Bouwjaar bungalow ca. 1968. Inhoud ca. 495 m³. Woonoppervlakte ca. 165 m². Rondom is het woonobject voorzien van dubbele beglazing. De bungalow dient gemoderniseerd te worden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05168
Adres:

Diesterbaan 15
WEERT

 
Vraagprijs: € 429.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: bungalow
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1968
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.674 m²
Woonoppervlakte: 165 m²
Inhoud woning: 495 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • buitenhaard • garage
Omgeving: beschutte ligging • buiten bebouwde kom • in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij ruiterpaden • privacy gelegen

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Aan bosrand in rustige omgeving – Beschutte ruime bungalow vraagprijs: € 429.000,- k.k. Diesterbaan 15, WEERT