Fraaie rietgedekte woonboerderij met authentieke elementen, veel ruimte en onder architectuur aangelegde tuin. Door de ruimte en de indeling heeft de woning diverse mogelijkheden met o.a. woon-werkcombinatie, dubbele bewoning en bed & breakfast. Gelegen in de prachtige Ooijpolder, aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over de weilanden op ca. 15 autominuten van het centrum van Nijmegen.

Woonoppervlakte ca. 300 m², inhoud ca. 1.200 m³, perceel 1.099 m², aantal kamers 8, bouwjaar 1850, grondig gerenoveerd.

Begane grond
De woning is gemakkelijk te splitsen in twee eenheden door het voor- en achterhuis met elk een afzonderlijke ingang.

Voorhuis: ingang woning, hal, meterkast voorzien van 12 elektragroepen plus verzwaarde groep, bergkasten, studeer-/werkkamer van ca. 22 m², gang met o.a. toegang naar provisiekelder (ca. 8 m²), toilet, zeer ruime badkamer met vrijstaand ligbad, douchecabine en dubbele wastafels, afzonderlijke wasruimte met wasmachine-opstelling, slaapkamer met voormalige bedstee ca. 22 m², woonkeuken van ca. 22 m² voorzien van L-vormige keukenopstelling met o.a. vaatwasser, koel-vriescombinatie en 5-pits gaskookplaat (apparatuur van 2012).

1e verdieping
Overloop, 2 slaapkamers van respectievelijk 12 en 5 m², grote bergzolder.

Achterhuis: ingang woning, ruime hal met vide, toilet, meterkast voorzien van 8 elektragroepen en 1 verzwaarde groep, gang, kantoor/werkkamer ca. 26 m² met openslaande deuren naar zijtuin, berging met eenvoudige keukenopstelling, cv-opstelling (Nefit combi bouwjaar 2001), L-vormige woonkamer van ca. 49 m² met open haard en openslaande tuindeuren.

1e verdieping
Overloop, slaapkamer ca. 17 m², badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel, douche en inloopkast, zeer grote werkruimte momenteel in gebruik als vergaderruimte/atelier van ca. 32 m².

De boerderij is gebouwd in 1850 en in 1995 is het gehele voorhuis gerenoveerd. In 2001 is de 'schuur' omgebouwd tot woonhuis.

Tuin
De woning is voorzien van een fraaie, besloten, onder architectuur aangelegde tuin, die regelmatige de pers heeft gehaald. In de op het zuidoosten gesitueerde tuin zijn diverse zithoekjes aanwezig. De tuin is voorzien van een sproei- installatie. In de tuin staat een vrijstaande berging met daarin een ruime sauna.

Het onderhoud van deze rietgedekte boerderij is goed. Recent is het schilderwerk buiten opnieuw gedaan en de rieten kap is grotendeels recent vernieuwd. Door de indeling is de woning eenvoudig te splitsen, elk gedeelte heeft een eigen circuit en wordt afzonderlijk verwarmd. Dubbele bewoning is onder voorwaarden toegestaan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05136
Adres:

Crumpsestraat 41
MILLINGEN AAN DE RIJN

 
Vraagprijs: € 575.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1850, renovatie in 1995 en 2001
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.099 m²
Woonoppervlakte: 300 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 20 m²
Inhoud woning: 1.200 m³
 
Kenmerken  
Object: atelier • open haard • rietenkap • sauna • vijver
Omgeving: aan weilanden • landelijk gelegen • nabij natuurgebied • nabij winkels • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Hans Janssen Garantiemakelaars
Adres:

St. Canisiussingel 19 h
6511TE NIJMEGEN

Contactpersoon: J. Janssen
Telefoon: 024-3244244
Telefax: 024-3245245
Website: www.hansjanssen.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Millingen aan de Rijn, in de Ooijpolder – Fraaie rietgedekte woonboerderij vraagprijs: € 575.000,- k.k. Crumpsestraat 41, MILLINGEN AAN DE RIJN