Een uitzonderlijk goed verzorgde en moderne villa, gelegen op een bevoorrechte locatie met panoramisch uitzicht op zee, Atalya golfbaan en bergen.

Het perceel omvat een zwembad, elektrische vloerverwarming in de badkamers, satelliettelevisie, uitgebreide garage, een mediakamer, fitnessruimte met douchegelegenheid en mogelijkheid om een separaat appartement met één slaapkamer en één badkamer onder te brengen in het grote souterrain.

Het huis laat prominent een indrukwekkende binnentrap zien met veel glas rondom, welke trap leidt naar een opengewerkte overloop die uitzicht geeft op de achterzijde van het huis, een ruim opgezette open keuken met een living en een eetkamer met toegang tot een groot terras van marmer en hout over de gehele breedte van het huis; vanaf het terras heeft men een magnifiek uitzicht over de golfbaan en de zee.

Er is een gastengarderobe en een volledig uitgeruste Italiaanse keuken.

De masterbedroomsuite is voorzien van en-suite badkamer met toegang tot het terras met adembenemend uitzicht. Drie gastenslaapkamersuites, één op de begane grond die eveneens zou kunnen worden aangewend als mediakamer, of studeerkamer, of kantoorruimte, alle slaapkamers met en-suite badkamers

Aantrekkelijke verlaagde prijs van € 1.675.000,- naar € 1.385.000,-


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05115
Adres:

BENAHAVIS (Spanje)

 
Prijs: € 1.385.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.237 m²
Woonoppervlakte: 426 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • fitnessruimte • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf
Omgeving: nabij golfbaan • nabij snelwegen • nabij winkels • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Benahavis – Bijzondere moderne villa in La Alqeria prijs: € 1.385.000,- BENAHAVIS (Spanje)