Appartementen welke in de luxe woonwijk rondom Hotel Villa Padierna Palace liggen. We spreken over de exclusieve urbanisatie 'Los Flamingos', omgeven door maar liefst 3 professionele golfbanen.

Dit project biedt spectaculaire views over de eigen golfbaan met in het verlengde de altijd blauwe Middellandse Zee.

Het fraaie complex kent nog een groot aantal 25 slaapkamer appartementen die allemaal over een ondergrondse parking beschikken, waar voor elke bewoner tevens ook een berging beschikbaar is.

De appartementen hebben een modern design en zijn met de beste materialen afgewerkt in een bijzondere mix van hout, steen, staal en veel glas hetgeen een optimale licht inval garandeert.

De appartementen zijn omringd door prachtige volgroeide subtropische tuinen met verrassende waterpartijen. De schitterend gelegen buitenzwembaden geven extra uitstraling aan de tuinen. Verder is er nog een speeltuin en een praktische putting green. De eigenaren kunnen genieten van een prachtige spa met alle faciliteiten.

En altijd de aanwezigheid van het schitterende 6 sterren Padierna Palace Hotel, waar eigenaren van 'Los Flamingos' gebruik kunnen maken van de keur aan faciliteiten die dit zeer bijzondere exquise hotel biedt zoals o.a. een gezellige en levendige raquet club en een eigen exclusieve beach club met alle services. En voor de golfliefhebber 3 aansprekende golfbanen en een zetel van de 'American Golf Academy' in het Padierna Palace.

Al met al een passende Mediterrane verblijfplaats voor gasten/bewoners die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Prijzen vanaf € 255.000,- tot € 383.000,- alleszins zeer aanvaardbaar voor deze exquise omgeving.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05114
Adres:

BENAHAVIS (Spanje)

 
Vanafprijs: € 255.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 160 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • binnenzwembad • buitenzwembad
Omgeving: nabij golfbaan • nabij snelwegen • nabij winkels • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Benahavis – Luxe appartement Los Flamingos vanafprijs: € 255.000,- BENAHAVIS (Spanje)