Eigentijds nieuwbouwcomplex direct aan zee en met de stad Estepona op loopafstand.

De prachtige tropische tuinen met geweldig zwembad lopen vloeiend over in een groencorridor die direct gelegen is aan het strand en aan een wandelpad dat u in enkele minuten naar Estepona voert. Fijn zandstrand nabij de trendy beachclub/restaurant Laguna Beach en het Kempinsky Hotel.

Het 2 slaapkamer appartement met 2 badkamer en suite is gelegen op de 2e verdieping met groot terras van maar liefst 50 m² dat deels overdekt is. Van hier uit heeft u een werkelijk schitterend uitzicht heeft over de Middellandse Zee en over de prachtige tropische tuinen.

Het complex heeft 24-uurs bewaking. Verder verschillende indoorontspanningsmogelijkheden zoals verwarmd zwembad, paddle-tenniscourts met glazen wanden en een aparte ruimte voor allerlei sociale activiteiten.

De veelzijdige opzet van het complex maakt het uitstekend geschikt voor zowel permanente bewoning alsmede ook voor tijdelijke bewoning en/of verhuur.

Een ideale zeer gewilde combinatie: leisure-zee-stad; wonen in rust en ruimte, met de stad op loopafstand en de Middellandse Zee als directe buurman.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05110
Adres:

ESTEPONA (Spanje)

 
Prijs: € 340.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 154 m²
Woonoppervlakte: 104 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • binnenzwembad • buitenzwembad • fitnessruimte • tennisbaan
Omgeving: aan zee • nabij golfbaan • nabij snelwegen • nabij winkels • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Laguna Beach – Luxe strandappartementen Oost-Estepona prijs: € 340.000,- ESTEPONA (Spanje)