Een uitzonderlijke, moderne villa. Moderne architectuur en uitstekende afwerking gecombineerd met een uniek gebruik van licht en ruimte om de woning te voorzien van de hoogste normen van comfort en accommodatie.

De villa bestaat uit een kelder met ruime garage voor 2 auto's, een bijkeuken, een ruime meterkast en een grote, open ruimte die ingericht kan worden als een bioscoopzaal (installatieklaar).

De begane grond heeft een grote hal met veel natuurlijke lichtinval. De keuken heeft een zuidoost oriëntatie, veel natuurlijk licht gedurende de dag en een prachtig uitzicht op de zee en golfterrein. De woon-/eetkamer is een centraal punt van de villa en is zorgvuldig ontworpen voor ultiem comfort en luxe met de mooiste vergezichten. Er is een ruime slaapkamer met en-suitebadkamer en een gastentoilet. Verder heeft de begane grond een veranda en ruime terrassen die uitkomen bij het zwembad en de tuin.

De eerste verdieping heeft twee slaapkamers met eigen complete badkamer en kleedruimtes en suite en de masterbedroomsuite heeft een kleedkamer en een grote badkamer met een uitzonderlijk uitzicht en ruime terrassen.

Het hele residentiële park is omheind en heeft een bewaakte ingang/uitgang.

Een must see!


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05086
Adres:

ESTEPONA (Spanje)

 
Prijs: € 1.090.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 555 m²
Woonoppervlakte: 355 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenzwembad • garage voor meerdere auto's • lift • open haard
Omgeving: nabij golfbaan • nabij snelwegen • nabij winkels • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Atalaya Alta, Estepona – Een uitzonderlijke, moderne villa prijs: € 1.090.000,- ESTEPONA (Spanje)