Deze vrijstaande villa heeft een elegante architectuur en een ruimtelijke setting. Het geheel staat voor ruimtelijk wonen op een goede locatie en persoonlijke vrijheid. Kenmerkend aan de architectuur is onder meer de fraaie leien dakpartij met de vier schoorstenen. Maar in het oog springt tevens de parkachtige uitstraling.

De tuin biedt optimale privacy en mogelijkheden voor paardenliefhebbers; bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een zwembad. Parkeren kan op het eigen terrein en in het bijgebouw. Het pand is met aandacht ontworpen, u ziet dit direct aan de uitstraling en situering. De woning heeft een fijne woonsfeer; de vertrekken hebben een ruimtelijke, aangename maatvoering. De woning biedt alle ruimte voor een gezin met opgroeiende of studerende kinderen en heeft alle speelruimte voor de uitoefening van werk of binnen- en buitenhobby's. Deze villa is de basis voor een goed leven op een uitstekende locatie. Bouw: gedegen en tijdloos, 1965. Inhoud ca. 1.600 m³, perceel 10.500 m².

Gunstige ligging
De ligging is centraal: in de nabijheid van verbindings- en uitvalswegen, met een goede bereikbaarheid van alle denkbare voorzieningen, zowel in Berkel-Enschot als in Tilburg en de omgeving. Tilburg ligt gunstig in het gastvrije hart van Brabant, te midden van bosgebieden en heide, dicht bij duinen en vennen. Tilburg heeft een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer scholen, sportaccommodaties, cultuur, medische voorzieningen, recreatiemogelijkheden, etc.

De woning heeft een speelse indeling en goede afmetingen van de individuele vertrekken.

Begane grond
De hal heeft een vide en mooie hoge ramen; rechts is de garderobe, daarnaast is het toilet. Aangrenzend: het kantoor. Er is een wijnkelder. De woonkamer is sfeervol en heeft een open haard. Via de terrasdeuren komt u op het terrasje opzij. De eetkamer heeft een schuifpui bij het terras. Opzij van de woning is een extra entree met veel kastruimte. De royale woonkeuken (kleur wit) biedt alle ruimte voor een eettafel en biedt aan 2 kanten zicht op de tuin.

1e verdieping
Aan de overloop bij de vide grenzen 6 slaapkamers, alle met een nis met wastafel en de meeste met een ingebouwde kast. Er is een badkamer, een toilet, een doucheruimte en een werkkast. Naast de ouderslaapkamer is een halletje met schoenenkast en een doorloop naar de badkamer.

Zolderverdieping
De zolderverdieping bereikt u via een vaste trap. Hier is een slaapkamer (7) met een dakkapel en ingebouwde kasten. Daarnaast ligt een grote, hoge ruimte. Deze was voorheen in gebruik als speelkamer, deze heeft een inbouwkastenwand aan de ene zijde en dakkapellen aan de kant van de achtertuin. Aangrenzend: een forse bergruimte. Op deze verdieping is ook een was- en strijkvertrek en een cv-kamer. Er is tevens een hobbyzolder met een vide.

Buiten
Garage/bijgebouw met diverse vertrekken en een zolder, grote tuin rondom de woning, de tuin is parkachtig aangelegd waarbij voornamelijk is gekozen voor de combinatie van gazon, op diverse plekken hoge rododendrons en bomen die het geheel omzomen; dit geeft een stijlvolle, rustige uitstraling. Er is een oprijlaan naar het bijgebouw, de laan is aan weerszijden begroeid met rododendrons. Er zijn paardenstallen aanwezig.

Een villa die vraagt om een bezoek. Wij laten u graag het vrije karakter van deze woning en woonlocatie beleven. Heeft u interesse, dan maken wij graag een afspraak met u voor een bezichtiging. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met ons kantoor.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05068
Adres:

Bosscheweg 33
BERKEL-ENSCHOT

 
Vraagprijs: € 1.385.000,-
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1965
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.500 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
Inhoud woning: 1.600 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • garage • paardenstallen
Omgeving: aan weilanden • in bosrijke omgeving • open ligging • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Appels Makelaardij
Adres:

Tilburgseweg 88
5051AJ GOIRLE

Contactpersoon: F. Appels
Telefoon: 013-5349115
Website: www.appels.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Berkel-Enschot, Noord-Brabant – Villa 'De Vier Schouwen' vraagprijs: € 1.385.000,- Bosscheweg 33, BERKEL-ENSCHOT