Op een rustige locatie gelegen, perfect afgewerkte luxe vrijstaande woonboerderij. De woonboerderij is onder leiding van Architect F. Drijvers afgebroken en in 2002 herbouwd op de huidige locatie. Hierdoor voldoet de woonboerderij aan alle moderne eisen van deze tijd. De woonboerderij is gelegen op een perceel van wel 3.000 m².

Bouwjaar 2002, perceeloppervlak 3.000 m², woonoppervlak 350 m²,
inhoud 1.150 m³.

Begane grond
Entree, hal met vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal zijn de keuken en de woonkamer te bereiken. Woonkamer: de sfeervolle en ruime woonkamer van ca. 45 m² is voorzien van een fraaie haard en een hardstenen vloer. Door de openslaande deuren naar buiten heeft u direct tuincontact. Kantoor 1: aan de woonkamer grenst het kantoor, het kantoor is evenals de woonkamer voorzien van een hardstenen vloer. Het kantoor is gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken. Televisiekamer: de televisiekamer van ca. 30 m² is evenals de woonkamer en het kantoor voorzien van een hardstenen vloer. Tevens is de televisiekamer net als het kantoor gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken.

De luxe woonkeuken met marmeren vloer voldoet aan alle moderne wensen en eisen van deze tijd. De manshoge wijnkelder van ca. 25 m² is vanuit de woonkeuken te bereiken. Kantoor 2: via het 1e kantoor, bereikbare 2e kantoor van ca. 18 m². Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het toilet met vrijhangend closet en fonteintje.

1e verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de technische ruimte. Slaapkamer 1: ouderslaapkamer van ca. 28 m² met badkamer. Badkamer 1: luxe badkamer met vrijhangend toilet, ligbad, douche en badkamermeubel voorzien van een dubbele wastafel. Slaapkamer 2: ruime slaapkamer van ca. 19 m² met badkamer. Badkamer 2: badkamer voorzien van vrijhangend toilet met wastafel en douche. Slaapkamer 3: ruime slaapkamer van ca. 23 m² met badkamer. Badkamer 3: badkamer voorzien van vrijhangend toilet met wastafel en douche.

Tuin
De prachtig aangelegde tuin is verdeeld in verschillende kamers en terrassen. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een prachtige vijver. Het vrije uitzicht aan verscheidene zijden biedt puur woongenot!

Garage
Aan de de rechterzijde van de woning bevindt zich de ruime vrijstaande garage.

Bijzonderheden
Onder architectuur gebouwd ▪ Volledig gerenoveerd in 2002 ▪ Instapklaar en direct geschikt voor fijne bewoning!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05067
Adres:

Heikantsebaan 8 a
BERKEL-ENSCHOT

 
Vraagprijs: € 985.000,- kosten koper
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2002
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 3.000 m²
Woonoppervlakte: 350 m²
Inhoud woning: 1.150 m³
 
Design  
Architect: F. Drijvers
 
Kenmerken  
Object: garage • open haard • vijver • wijnkelder
Omgeving: buiten bebouwde kom • open ligging • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Appels Makelaardij
Adres:

Tilburgseweg 88
5051AJ GOIRLE

Contactpersoon: F. Appels
Telefoon: 013-5349115
Website: www.appels.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Berkel-Enschot, Noord-Brabant – Luxe vrijstaande woonboerderij vraagprijs: € 985.000,- kosten koper Heikantsebaan 8 a, BERKEL-ENSCHOT