Deze moderne villa, gelegen in Los Arqueros Golf en Country Club, heeft een fantastisch uitzicht naar het zuidwesten en frontline golfligging met prachtig uitzicht op Zagaleta, de Middellandse Zee en verder. Ontworpen door de bekende architecten Marcos en Maurice Sainz met het concept om een lichte en ruime eengezinswoning te creëren.

Het pand heeft een indrukwekkende entree met parkeergelegenheid, alsmede een prachtige glazen corridor waardoor uitzicht is op de tuin, zwembad en golfterrein bij naderen van de voordeur. Eenmaal binnen in de woning, neemt het gevoel van licht en ruimte toe naarmate het licht door een glazen daktrappaneel naar binnen stroomt en je in een grote dubbele hoge woonkamer met moderne open haard binnenloopt. De woonkamer leidt naar de open keuken en eetkamer en alle kamers komen uit op een licht zuidwest gelegen terras dat naar de tuinen leidt. De tuinen zijn ontworpen om de ruimte en het uitzicht te maximaliseren, met een groot infinityzwembad, evenals een lagergelegen eigen tuin.

De woning bestaat uit vier slaapkamersuites, allemaal met eigen badkamer (drie slaapkamers op de eerste verdieping en een slaapkamer op de begane grond ). In het lagere souterrain is er extra parkeergelegenheid voor 3 tot 4 auto's in de garage, alsmede een ruimte voor wijnkelder, gym/bioscoop, wasfaciliteiten etc.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05040
Adres:

MARBELLA (Spanje)

 
Prijs: € 2.000.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.121 m²
Woonoppervlakte: 512 m²
 
Design  
Architect: Marcos en Maurice Sainz
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • balkon • buitenzwembad • garage • open haard • privéparkeerplaats • souterrain
Omgeving: aan park • nabij golfbaan • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Zagaleta, Benahavis – Moderne villa met fantastisch uitzicht prijs: € 2.000.000,- MARBELLA (Spanje)