Moderne/eigentijdse op het zuidwesten gerichte villa volledig gerenoveerd in 2012 en gelegen op loopafstand van Los Naranjos Golf Club, dicht bij alle lokale voorzieningen en op enkele autominuten afstand van Marbella en Puerto Banus.

Gelegen op een vlak perceel van 850 m² met 245 m² gebouwd, alles op 1 niveau. De accommodatie bestaat uit 4 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet, volledig ingerichte keuken/eetkamer, ruime woonkamer met open haard en een groot dakterras met prachtig uitzicht op zee.

Verder is er een privézwembad omringd met een teakhouten rand en een gashaard met afstandsbediening om te genieten van het buitenleven naast het zwembad in een geweldige sfeer.

Andere kenmerken zijn; eigen oprit voor twee auto's, carport, automatische irrigatie in de tuin, het zwembad douche, extra groot gemeenschappelijk zwembad en airconditioning warm-koud, afzonderlijk in elke kamer.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05037
Adres:

MARBELLA (Spanje)

 
Prijs: € 995.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenhaard • buitenzwembad • carport • dakterras • open haard
Omgeving: aan park • nabij golfbaan • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Los Naranjos, Marbella – Prachtige villa met schitterend zeezicht prijs: € 995.000,- MARBELLA (Spanje)