Aan de rand van het pittoreske oude dorp Sloten ligt deze bijzonder smaakvol verbouwde woonboerderij. Heerlijk rustig wonen in een bijna landelijke omgeving met dorps karakter, op korte afstand van de stad.

De woning is in 2002 geheel gerenoveerd waarbij een combinatie is gemaakt van moderne materialen met fraaie oude elementen. Hierdoor voldoet de woning aan alle luxe en comfort van deze tijd maar heeft het de mooie authentieke sfeer behouden. De grote glazen uitbouw combineert moderne en oude architectuur en zorgt voor een heel licht huis. Op veel plaatsen in de woning is hierdoor uitzicht op de tuin.

Het woonhuis van 308 m² is gelegen op een perceel van 610 m². Het heeft een eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen, een kippenren, een schuur en een apart guesthouse. De tuin ligt rondom het huis en is mooi vormgegeven. Op meerdere plaatsen zijn terrassen aangelegd, alle met veel privacy.

Begane grond
Entree aan de voorzijde. Bij binnenkomst van de woning valt meteen de mooie open en hoge ruimte op. De fraaie houtconstructies zijn overal in het zicht gelaten. De hal is zeer ruim met toilet en garderobe. Vanuit de hal komt u in het open woon-eetgedeelte.

De luxe open keuken van Bulthaup is voorzien van inbouwapparatuur (Gaggenau) en een mooi rvs-blad en heeft een open verbinding met het eetgedeelte en de woonkamer. Vanuit de keuken is toegang tot de bijkeuken. De woonkamer heeft een stoere open haard en openslaande deuren naar de tuin op het westen. In de uitbouw van de woning aan de zijkant ligt een tweede grote woonkamer eveneens met openslaande deuren naar de tuin. De kamer is afsluitbaar middels mooie glazen schuifdeuren. Deze kamer is ook uitermate geschikt als werkkamer of als gezellige kinderspeelkamer. Het woon-eetgedeelte wordt gekenmerkt door hoge plafonds, oude balken en veel lichtinval.

Vanuit het woongedeelte is, met een paar treden, de tussenverdieping bereikbaar in de glazen uitbouw hier is een aparte kamer gecreëerd die momenteel in gebruik is als thuisbioscoop.

Verdieping
Op de slaapverdieping zijn drie ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een inloopkast en heeft en suite een mooie eigen badkamer voorzien van douche, wc en wastafel. Tweede badkamer ook voorzien van douche, wc en wastafel. Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. Op deze verdieping ligt ook de was- en droogruimte.
De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning.

Guesthouse
In de tuin ligt een groot gastenverblijf bestaande uit 2 kamers en een zeer luxe badkamer. Op dit moment is het gastenverblijf in gebruik als kantoor aan huis en een grote fitnessruimte. In het guesthouse zijn reeds alle aansluitingen en afvoeren aanwezig om een eigen keuken aan te leggen, zodat een volledig zelfstandig huis ontstaat. Uitermate geschikt voor gasten of voor b.v. een au pair.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05035
Adres:

Osdorperweg 21
AMSTERDAM

 
Vraagprijs: € 1.350.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: -1906
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.223 m²
Woonoppervlakte: 308 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 610 m²
 
Kenmerken  
Object: gastenverblijf • kantoor-/praktijkruimte
Omgeving: in dorpscentrum • nabij snelwegen • rand van de stad

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Carla van den Brink Makelaars
Adres:

De Lairessestraat 123
1075HH AMSTERDAM

Contactpersoon: P.J. van den Brink
Telefoon: 020-6717272
Telefax: 020-6795816
Website: www.vandenbrink.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Oude Dorp – Smaakvol verbouwde woonboerderij vraagprijs: € 1.350.000,- k.k. Osdorperweg 21, AMSTERDAM