Dit unieke, geheel vrijstaand landhuis met bijgebouwen is gelegen onder de rook van Amsterdam en nabij Badhoevedorp.

Op het perceel van 10.000 m² vindt u een luxe woonhuis voorzien van alle gemakken en diverse bijgebouwen, o.a. een kantoor met atelier dat ook dienst kan doen als separaat (gasten)verblijf.

In de prachtige, onder architectuur aangelegde tuin heeft u de beschikking over een tennisbaan, een golf green en een zwembad. Bij het zwembad is een apart gebouw waarin een goed geoutilleerde fitnessruimte met dubbele douchegelegenheid is. Tevens is hier een aparte (feest)ruimte met professionele bar- en horecavoorzieningen. De gigantische tuin is in de avonduren feeëriek verlicht. Er zijn drie inpandige garages beschikbaar en voldoende parkeergelegenheid op eigen (omheind) terrein. Eigenlijk schieten woorden tekort om het geheel te beschrijven en moet u zeker komen bezichtigen als u op zoek bent naar een huis met internationale allure. Woonhuisoppervlakte ca. 585 m² (dit is inclusief 247 m² bijgebouwen).

Begane grond
Entree, ruim opgezette hal met vide en mooie open trap. De woonkamer bestaat uit een zitgedeelte met gasopenhaard en erker. De woonkeuken is aan de tuinzijde gesitueerd en omvat een bijzonder uitgebreide Poggenpohl-keuken met Gaggenau-apparatuur.Vanuit de keuken is er toegang naar een van de terrassen van waaruit u bijna de gehele tuin kunt overzien. Er is een ruime bijkeuken die toegang geeft tot een van de inpandige garages. Tevens is er vanuit de bijkeuken een trap naar de wijnkelder waar een ideale temperatuur heerst om uw wijn te bewaren.

Verdieping
Op de verdieping vindt u drie zeer ruime slaapkamers en een iets kleinere slaapkamer. Er zijn twee complete badkamers, de masterbedroom beschikt over een eigen open badkamer en balkon.

Kantoor met atelier (ca. 100 m²) + 3 garages
Het eerste bijgebouw omvat een kantoor/verblijfsruimte met pantry en toilet. Er is een entresol gecreëerd met extra werkruimte en een aparte ruimte die dienst doet als atelier. Door de aanwezige voorzieningen kan het bijgebouw ook uitstekend gebruikt worden als apart gastenverblijf of voor studerende kinderen of au pair. In de nabijheid van het bijgebouw bevinden zich nog drie inpandige garages.

Ontspanningsruimte (totaal ca. 135 m²)
Via de prachtig aangelegde tuin met vijvers en waterpartijen kom je bij het tweede bijgebouw. Vanuit dit bijgebouw is het mogelijk om het zwembad in te zwemmen. Het bijgebouw omvat een goed geoutilleerde fitnessruimte met kleed- en doucheruimte voor zowel dames als heren! Tevens is er een sauna aanwezig. Naast de fitnessruimte bevindt zich een aparte bar/feestruimte met eigen toegang en terras. Er is een professionele bar met tap en een keukentje met ijskast, gaskookplaat en frituur. Eén van de terrassen is gelegen aan het zwembad. Helemaal achter in in de tuin is de tennisbaan gelegen die 's avonds verlicht kan worden.

Bijzonderheden
De huidige eigenaars hebben in de loop der jaren de diverse gebouwen laten aanleggen, het meest recent is de tuin voltooid die prachtig is aangelegd, voorzien van sfeerrijke verlichting en onlangs is er een golf green van 6 bij 4 meter aangelegd waar men naar toe kan pitchen en op kan putten. Alle gebouwen zijn modern en compleet geïsoleerd. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van luxe en duurzame materialen. Uiteraard is overal een geïntegreerd geluidssysteem aanwezig en hangen op diverse plaatsen plasmaschermen. Dat het geheel uitstekend is beveiligd en voorzien van diverse soorten alarm spreekt voor zich. Al met al een unieke gelegenheid voor (sportieve) mensen die op hun privacy gesteld zijn. Verkoper is in staat om een extra financiering aan te bieden met aantrekkelijke voorwaarden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 04832
Adres:

Raasdorperweg 73
LIJNDEN

 
Vraagprijs: € 2.690.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2006
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.000 m²
Woonoppervlakte: 585 m²
Inhoud woning: 1.800 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • fitnessruimte • garage • gastenverblijf • hobbyruimte • kantoor-/praktijkruimte • privéparkeerplaats • sauna • tennisbaan
Omgeving: privacy gelegen

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Carla van den Brink Makelaars
Adres:

De Lairessestraat 123
1075HH AMSTERDAM

Contactpersoon: Pieter-Joep van den Brink
Telefoon: 020-6717272
Telefax: 020-6795816
Website: www.vandenbrink.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Lijnden – Landhuis met kantoorpraktijk aan huis vraagprijs: € 2.690.000,- k.k. Raasdorperweg 73, LIJNDEN