Authentieke, grotendeels rietgedekte, woonboerderij met aanpandige schuur en vrijstaande schuur/garage.

Naast de woning is een middels poort afgesloten oprit en een geheel aangelegde tuin aanwezig met royaal terras op de zonzijde, verhoogde vijver, schaduwterras en moestuin. Het perceel welke 3.955 m² beslaat is voorts ingericht als weiland. De woonboerderij is gelegen aan één van de oudste straten van het dorp Waspik met vrij uitzicht over de landerijen.

Begane grond
Entree met halletje. Riante woonkamer (ca. 7.30 x 6.50 m) met plavuizen vloer, lambrisering en openhaard met tegelplateau. Aan de voorzijde treft u de authentieke glas-in-lood ramen aan in de bovenlichten. Woon/eetkeuken (ca. 5.40 x 3.75 m) met eveneens plavuizen vloer, hoekkeukenopstelling met diverse boven- en onderkasten, granieten aanrechtblad, inclusief diverse inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en magnetron. Voorts inbouwkast en toegang tot de kelder op stahoogte.

Aan de voorzijde van het pand ligt nog een aparte werkkamer/kantoor (3.75 x 3.30 m) met plavuizen vloer. Bijkeuken/tussenhal met tegelvloer en wastafel. Tevens treft u hier de aansluiting van de wasautomaat aan alsmede de combiketel Nefit hr met boiler (bouwjaar ca. 2007). Vanuit deze tussenhal heeft u toegang tot het royaal betegeld terras op het zuiden. Tevens is via deze ruimte de grote schuur bereikbaar welke voorzien is van een betonvloer en grote openslaande deuren aan de achterzijde van de schuur.

Via een gang zijn de diverse vertrekken bereikbaar, welke gerealiseerd zijn in een gedeelte van de schuur.

Voormalige opkamer met bergruimte (ca. 5.80 x 3.00 m) laminaatvloer en inloopkast. Slaapkamer (ca. 2.95 x 2.60 m) met laminaatvloer. Slaapkamer (ca. 5.60 x 2.95 m) met laminaatvloer. Slaapkamer (ca. 5.65 x 4.00 m) achterzijde met toegang tot de tuin en zicht op de weilanden. Kastenkamer (ca. 3.00 x 3.00 m). Tot plafond betegelde badkamer (ca. 2.75 x 2.20 m) met douche, ligbad, toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel en veel bergruimte.

1e verdieping
Middels overloop toegang tot de slaapvertrekken als tot de riante bergzolder. Voorts inbouwkast. Slaapkamer voorzijde. Slaapkamer voorzijde. Betegelde badkamer met douche, toilet, vaste wastafel en designradiator.

Bijzonderheden
Unieke ligging in het dorp Waspik met veel vrijheid rondom ▪ Bij de woning is een riant terras gerealiseerd op het zuiden met uitzicht op de eigen tuin als op de verhoogde strakke vijver ▪ Aangelegde tuin met gazon, schaduwterras, fruitbomen en moestuin ▪ Weiland welke achter de woning is voor diverse doeleinden geschikt ▪ Dubbele garage ▪ Aparte schuur ▪ Middels een hekwerk is de voorzijde geheel afgesloten ▪ Circa 8 jaar geleden is de rieten kap grotendeels vervangen ▪ Gedeeltelijk hardhouten kozijnwerk met isolerende beglazing.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 04751
Adres:

Vrouwkensvaartsestraat 17
WASPIK

 
Vraagprijs: € 549.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1786
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 3.955 m²
Woonoppervlakte: 243 m²
Inhoud woning: 1.850 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • garage voor meerdere auto's • rietenkap • weiland
Omgeving: in dorpscentrum • landelijk gelegen • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Biemans Makelaardij
Adres:

Heuvel 4
4901KC OOSTERHOUT NB

Contactpersoon: A.M.M.I. Biemans
Telefoon: 0162-472950
Telefax: 0162-423713
Website: www.biemansmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Waspik – Woonboerderij vraagprijs: € 549.000,- Vrouwkensvaartsestraat 17, WASPIK