Karakteristiek herenhuis met inpandige winkelruimte van maar liefst 90 m² en een bakkerij met diverse magazijnruimtes, binnenplaats en een grote inpandige garage op een unieke zichtlocatie in Ospel.

De Onze Lieve Vrouwestraat is de doorgaande weg die Nederweert via Ospel met Meijel verbindt. Dit woon-/winkelpand bevindt zich op een goed herkenbare hoekpositie. In de directe omgeving liggen een supermarkt, diverse winkels en horecagelegenheden.

Woonhuis
Ontvangsthal v.v. mozaïekparketvloer. Provisiekelder. Ruime woonkamer v.v. een mozaïekparketvloer, open haard en een erker. Via openslaande terrasdeuren toegang tot het binnenplein. Dichte keuken met keukenopstand voorzien van spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken voorzien van toilet en aansluitingen voor witgoed. 1e verdieping: gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet, 7 riante slaapkamers, vlizotrap naar bergzolder.

Winkel/bakkerij
Aan de Onze Lieve Vrouwenstraat (doorgaande weg door Ospel) bevindt zich te midden van 4 grote glazen puien (totaal oppervlak 23 m²!) de ingang van de winkel. De winkelruimte meet maar liefst 90 m². Deze ruimte beschikt aansluitend over 4 aparte magazijnruimtes. Achter de winkelruimte is via een portaal de voormalige bakkerij bereikbaar ca. 12,5 m x 7,5 m. Aparte berging/meelkamer. Inpandige garage. Aparte kelder onder de bakkerij.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 04676
Adres:

Onze Lieve Vrouwestraat 52
OSPEL

 
Vraagprijs: € 385.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1957
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 700 m²
Woonoppervlakte: 147 m²
Inhoud woning: 1.065 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • garage voor meerdere auto's • privéparkeerplaats • souterrain • wijnkelder
Omgeving: in bosrijke omgeving • in dorpscentrum

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: de heer R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Unieke zichtlocatie te Ospel – Karakteristiek herenhuis met winkelruimte vraagprijs: € 385.000,- k.k. Onze Lieve Vrouwestraat 52, OSPEL