Statig en groot stadsmonument (Rijksmonument) met fraai aangelegde tuin.
In 1992 in stijl en met allure onder toezicht van monumentenzorg geheel en perfect gerestaureerd. Het dak is daarbij compleet vernieuwd en dubbel geïsoleerd. De perceelsoppervlakte bedraagt ca. 450m².


Souterrain:
Onder de woning bevindt zich een royale kelder bestaande uit een bergkelder, wijnkelder en provisiekelder.

Begane grond:
Entree, ontvangsthal en gang met waardige trap naar 1e verdieping, ornamenten plafond, hardstenen vloer met marmeren inleg, toiletruimte, garderobe en tuindeur naar het tuinterras. Zitkamer met fraaie Franse schouw (open haard). De zitkamer is voorzien van klassieke schildering, houten vloeren en originele plafonds. De zitkamer staat in verbinding met de tuinkamer. Tuinkamer met deuren naar het terras. Eetkamer, deze ruimte is voorzien van houten vloer en oorspronkelijke glas-in-lood ramen. Moderne en compleet ingerichte leefkeuken. De keuken is voorzien van een hardstenen vloer.

1e Verdieping:
Overloop met authentieke ornamenten en consoles. Via een waardige trap is de tweede verdieping bereikbaar. De verdieping is voorzien van een ouderslaapkamer voorzien van schouw en met origineel cassettenplafond. Tevens beschikt deze verdieping over een studeerkamer in originele stijl en een tweede slaapkamer. Prachtige complete badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Voorts is er een waskamer met witgoedaansluitingen.

2e Verdieping:
Ruime overloop. Deze verdieping is voorzien van drie logeerkamers. Alle kamers zijn gelegen onder een kap met eiken houten spanten in het zicht en dakkapellen. Tweede moderne badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.

3e Verdieping:
Op en boven de 2e verdieping bevinden zich voorts twee grote zolderruimtes die met elkaar in verbinding staan door een vaste trap. Daar bevinden zich ook de gasgestookte cv-ketel (1992), de gasboiler (2005) en de mechanische ventilatie (2001).


♦ ♦ ♦
Objectcode: 04567
Adres:

Steegstraat 6
ROERMOND

 
Vraagprijs: € 1.100.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: herenhuis
Type woning: tussenwoning
Bouwjaar/-periode: 1815
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 444 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 240 m²
Inhoud woning: 2.560 m³
 
Kenmerken  
Object: wijnkelder
Omgeving: in stadscentrum • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij openbaar vervoer • nabij ruiterpaden • nabij snelwegen • nabij winkels

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Van Cromvoirt Makelaardij
Adres:

Minderbroederssingel 669
6041KH ROERMOND

Contactpersoon: de heer L.H.B.J. Heunen
Telefoon: 0475-333533
Telefax: 0475-319110
Website: www.vancromvoirt.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Roermond, Midden-Limburg – Statig en groot stadsmonument (rijksmonument) vraagprijs: € 1.100.000,- k.k. Steegstraat 6, ROERMOND