Het wooncomplex Warande Vitae ligt aan de Warandelaan te Oosterhout. Tussen de bomen ligt daar een prachtig gebied dat beheerst wordt door de sfeer en nostalgie van het eeuwenoude klooster. Een stukje historie dat de gemeente Oosterhout graag wenst te behouden. Vandaar de keuze van de architect voor een modern nieuwbouwcomplex dat aansluit bij de uitstraling van dit klooster.

De appartementen zijn zodoende voorzien van grote kappen en geplaatst als 4 blokken met daaromheen de vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Om het groen goed te laten ademen is er ruimte tussen de woningen gecreëerd door schakelingen met de garages. Zo ontstaat een coulisse van woningen in een rustgevende omgeving met de nodige diepte. Een effect dat wordt versterkt door behoud van de bestaande entree als dé centrale toegang tot dit grootse wooncomplex. Het object gesitueerd op de 3e woonlaag vormt een onderdeel van een appartementsgebouw met slechts 3 andere wooneenheden. In het souterrain bevinden zich 2 gemakkelijk bereikbare parkeerplaatsen en een royale koele berging. Het object is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum 'Zuiderhout' en uitgestrekte bossen.

Begane grond
Via buitenentree alwaar brievenbussen en bel-/videosysteem is bereikbaar de afgesloten vestibule met grote lift.

Appartementen
Vanuit de lifthal is bereikbaar (beveiligd) de grote en lichte entree/hal van het appartement. Vanuit de hal waarin de videofoon is geplaatst zijn bereikbaar 2 gastenslaapkamers, de gastenbadkamer, de toiletruimte, een grote energie-/bergkast en dubbele toegangsdeuren naar de living. Afmeting gastenslaapkamer circa 3,73 x 2,40 m. Afmeting gastenslaapkamer circa 4,40 x 3,73 m met toegang naar balkon. De gastenbadkamer is geheel betegeld en uitgerust met dubbele wastafel, douche, 2e toilet en designverwarming. Het toilet in de hal is geheel betegeld en v.v. vaste wastafel. In de technische ruimte is de cv-combiketel geplaatst alsook de centrale afzuiging en hier is tevens een aan- en afvoer t.b.v. de wasapparatuur.

Vanuit de hal met Portugees marmeren vloer is middels dubbele deuren bereikbaar de riante living circa 107 m² welke is uitgerust met een Portugees marmeren vloer en middels een fraai uitgevoerde haardpartij is onderverdeeld in zit- en eetgedeelte. Vanuit de living heeft men een prachtig uitzicht over een prachtig aangelegd park en zijn tevens de beide balkons, welke op zuid gesitueerd, bereikbaar. De open keuken is uitgerust met een luxe (Bulthaup) keukenblok in U-vorm uitgevoerd en v.v. diverse apparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, koelkast en apothekerskast. Royale ouderslaapkamer afmeting circa 6,90 x 5,13 m met toegang naar balkon alsmede de badkamer welke geheel betegeld en uitgerust met vloerverwarming, kunststof ligbad, aparte douche, 3e toilet, dubbele vaste wastafel en de designverwarming.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 04452
Adres:

Kapucijnenhof 26
OOSTERHOUT NB

 
Vraagprijs: € 770.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: verdiepingappartement
Bouwjaar/-periode: 2002
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 220 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 17 m²
 
Kenmerken  
Object: garage
Omgeving: nabij bossen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Biemans Makelaardij
Adres:

Heuvel 4
4901KC OOSTERHOUT NB

Contactpersoon: A.M.M.I. Biemans
Telefoon: 0162-472950
Telefax: 0162-423713
Website: www.biemansmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Oosterhout, Noord-Brabant – Riant appartement vraagprijs: € 770.000,- k.k. Kapucijnenhof 26, OOSTERHOUT NB