In pittoresk kerkdorp gelegen, in 1991 gebouwde twee-onder-een-kapwoning, type landhuis, met royaal opgezet gastenverblijf en fraaie tuin.

Het object is onder bijzondere architectuur passend voor zijn omgeving in uitstekende materialen opgetrokken o.a. 1,5 steens muren in spouw, geïsoleerd opgetrokken. Verder is al het hout in of aan het huis verwerkt uitgevoerd in hardhout. De ligging aan de Heuvel met een grondoppervlak van circa 3,5 hectare is zeer bijzonder. Diverse omwonenden aan deze prachtige brink, genaamd Galanders, zijn verenigd in een vereniging van eigenaren en zijn tezamen eigenaar van deze fantastische brink. Den Hout is op korte afstand van zowel Oosterhout als Breda gelegen.

Begane grond
Prachtige, zeer royaal opgezette entree, afmeting circa 5,20 x 4,90 m, waarin bijzonder fraai afgewerkte en handgemaakte trap naar de verdieping, betegeld toilet met fontein en provisieruimte. Sfeervolle tuingerichte woonkamer afmeting circa 8,20 x 5,10 m met tegelvloer, wanden in schoonmetselwerk en stucwerk gecombineerd, stookpunt en dubbel openslaande deuren naar het terras. De royaal opgezette woon-/eetkeuken met prachtig uitzicht op de Houtse Heuvel, afmeting circa 4,70 x 5,00 m, heeft een keukenblok met inbouwgaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken is bereikbaar de bijkeuken met keukenblok voorzien van gaskookplaat, aan-afvoer t.b.v. de wasapparatuur en een grote bergkast.

1e verdieping
Vanaf de overloop zijn bereikbaar 2 grote slaapkamers alsmede de badkamer. Afmeting ouderslaapkamer circa 4,50 x 3,30 m. Afmeting voorslaapkamer circa 4,20 x 2,20 m met vaste kast. De grote badkamer is uitgerust met ligbad v.v. whirlpool, aparte douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping
Deze is bereikbaar met een vaste trap en bestaat uit een grote zolderruimte alwaar de cv-combi-opstelling is gesitueerd en waar de mogelijkheid bestaat om meerdere slaapkamers te creëren.

Gastenverblijf
Het gebouw is in 1,5 steens metselwerk opgetrokken. De entree loopt over in een royale woon-eetkamer, afmeting circa 8,00 x 7,00 m, de wanden en plafonds zijn wit gestuct, de vloer is v.v. tegels en verder is er een stookpunt aanwezig. De open keuken is uitgerust met een wit keukenblok v.v. elektrische inbouwkookplaat en diverse kastruimte. In een aparte ruimte is de boiler gesitueerd, is een betegeld toilet aanwezig en bestaat de mogelijkheid tot het maken van een badruimte afmeting circa 3,00 x 3,00 m. Afmeting kantoor-/hobby-/slaapkamer circa 3,20 x 5,00 m. Aangebouwd is een grote overdekte parkeer-/stallingsplaats.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 04449
Adres:

Houtse Heuvel 47 a
DEN HOUT NB

 
Vraagprijs: € 525.000,- k.k.
Verkoopstatus: ingetrokken
 
Soort woning: landhuis
Type woning: helft van dubbel
Bouwjaar/-periode: 1991
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.290 m²
Inhoud woning: 750 m³
 
Kenmerken  
Object: gastenverblijf
Omgeving: landelijk gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Biemans Makelaardij
Adres:

Heuvel 4
4901KC OOSTERHOUT NB

Contactpersoon: A.M.M.I. Biemans
Telefoon: 0162-472950
Telefax: 0162-423713
Website: www.biemansmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Den Hout, Noord-Brabant – Halfvrijstaande woning vraagprijs: € 525.000,- k.k. Houtse Heuvel 47 a, DEN HOUT NB