Heerlijk verscholen in de glooiingen van de heuvels en de bossen rondom het historische kerkje van Heelsum dat al dateert uit 1517, centraal gelegen nabij de uitvalssnelwegen A12 en A50 (geen geluidshinder) wordt u aangeboden een herenboerderij in rustieke, natuurlijke omgeving.

Onder toezicht gebouwd door architect M. Koolhaas, geïnspireerd door een Franse T-boerderij. Idyllisch is de entree met het verharde pad geflankeerd door oude bomen en de statige elektrisch bedienbare poort. Bij het naderen van de boerderij vermoedt de bezoeker dat het geheel recent gerestaureerd is, niets is minder waar! In de hoeve, gebouwd in 1976, zijn oude eiken gebinten gebruikt, gecombineerd met oude eiken deuren en antieke plavuizen en een imposante antieke schouw in de living. In de woning zijn diverse antieke details verwerkt. De woning is opgetrokken uit spouwmuren met isolatie alsmede tijdens de bouw aangebrachte dak- en vloerisolatie. De woning met een inpandige garage heeft een inhoud van circa 850 m³ verdeeld over een royale woonkamer met vide en studeergelegenheid, een grote woonkeuken en een ouderslaapkamer met badkamer op de parterre en 3 zeer ruime slaapkamers. Een heerlijk leefhuis in een prachtig glooiend landschap met oude bomen en veel historie op korte afstand van voorzieningen. Rondom de boerderij een boerenerf gecombineerd met buxushagen en een prachtige vijverpartij met paden van grind aan een doodlopende weg.

Begane grond
Entree, ontvangsthal met vloer van hardstenen klinkertjes (potscheuvelvloer) en trap naar vide. Garderobe. Toilet met wandcloset en fonteintje. Doorloop naar de royale living met de eikenhouten gebinten en een open dakconstructie in zicht. Indrukwekkend is de Belgisch hardstenen schouw met vuurplaats. De plavuizen vloer is voorzien van vloerverwarming. Vaste kasten en deuren zijn gerealiseerd van oud eiken. De vide is in gebruik als studeergelegenheid. Aangrenzend de ruime en gezellige woonkeuken. De keuken met balkenplafond is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur. Deur naar buiten. De oudersslaapkamer is bereikbaar via de woonkamer en de badkamer. Deze kamer is voorzien van deuren naar een veranda. Aangrenzend een ruime badkamer, uitgevoerd in marmer en voorzien van massagedouche, ligbad, wastafels en toilet. Tevens is vanuit de hal doorloop naar de inpandige garage. Washok met aansluitingen wasapparatuur. Een fietsenberging en een gereedschapsruimte met opstelling van de hr-ketel (bouwjaar 2001).

1e verdieping
Overloop. Tweede ruime slaapkamer waarbij eveneens de nok open gehouden is hetgeen een zeer ruimtelijke ervaring geeft. Een ruime inloopkledingkast. Derde en vierde ruime slaapkamer, waarvan 1 voorzien is van een dakkapel en de andere voorzien is van een vaste kast. Bijna de gehele verdieping is voorzien van plavuizen.

Bijgebouwen
Drie houten bijgebouwen in gebruik als tuinhuis/prieeltje en opslag.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 04352
Adres:

Koninginnelaan 30 a
HEELSUM

 
Vraagprijs: € 895.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1976
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 5.855 m²
Woonoppervlakte: 300 m²
Inhoud woning: 850 m³
 
Design  
Architect: M. Koolhaas
 
Kenmerken  
Object: garage
Omgeving: landelijk gelegen • nabij bossen • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spitman Makelaars
Adres:

Weverstraat 1
6862DJ OOSTERBEEK

Contactpersoon: B.A. Spitman
Telefoon: 026-4452500
Telefax: 026-4420906
Website: www.spitmanmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Heelsum, nabij heuvels en bossen – Herenboerderij vraagprijs: € 895.000,- k.k. Koninginnelaan 30 a, HEELSUM