Helemaal af! Helemaal top! Helemaal fantastisch!!! Ooit was dit misschien een saai en onpraktisch huis, maar het heeft bewoners gekregen, die de charme en vooral ook de mogelijkheden zagen. De verbouwingen die gedaan zijn hebben het huis dan ook getransformeerd in een geweldig gezinshuis.
Het souterrain is veranderd van een gewone kelderruimte in een formidabele woonruimte met directe toegang tot de tuin.


De rondom de woning gelegen tuin is op dezelfde doordachte manier aangelegd. Op de juiste plaatsen zijn terrassen om te genieten van de zon, hagen om de privacy te waarborgen en de erfafscheiding is zo geplaatst, dat er goede parkeergelegenheid op eigen terrein ontstaat.

Een fraaie, strakke afwerking, een goede invulling van de ruimtes, mogelijkheden voor kantoor aan huis of eigen voorzieningen voor een au pair. In deze vrijstaande villa kunt u alle kanten op. De materiaal- en kleurkeuzes zijn neutraal en zorgen voor de juiste ambiance. Wij laten u dit 'plaatje' graag zien.

Souterrain
Eigen entree/hal met trap naar bel-etage. Moderne toilet met stijlvol sanitair. Slaapkamer (ook zeer geschikt als kantoor) met en-suitebadkamer met douche en wastafel. Een cv-ruimte annex berging. Bijkeuken met toegang tot de tuin. Fantastische woonkeuken, opvallend door lichtinval en ruimte met luxe inbouwkeuken; een aangename leefruimte (leistenen vloer met vloerverwarming). Aan twee zijden zijn dubbele deuren naar de tuin en er is een aanbouw aan de achterzijde gerealiseerd, waardoor men direct via een trap in de woonkamer komt.

Bel-etage
Entree bereikbaar via buitentrap. Hal met modern toilet. Trap naar hal van souterrain (in het trappenhuis bevindt zich de meterkast), alsmede naar de slaapetage. Grote L-vormige woonkamer met een enorme mate van daglichttoetreding, dubbele deuren naar balkon en in erkervormige uitbouw de toegang tot de woonkeuken. De ligging ruim boven straatniveau geeft vrij zicht en een grote mate van privacy.

1e verdieping
Overloop met vlizotrap naar bergzolder. Drie goed geproportioneerde slaapkamers, waarvan 1 met dubbele deuren naar het balkon. Badkamer met ligbad, annex douche, toilet en wastafel. Bergzolder.

Tuin
Omheinde tuin rondom met verschillende terrassen, gazons, borders met vaste beplanting en hagen, die optimale privacy bieden. Aan de voorzijde zijn twee parkeerplaatsen gecreëerd. Bergruimte voor fietsen en tuinbenodigdheden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 02925
Adres:

Straatweg 124 a
MAARSSEN

 
Vraagprijs: € 649.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1953
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 402 m²
Woonoppervlakte: 185 m²
Inhoud woning: 525 m³
 
Kenmerken  
Object: gastenverblijf • kantoor-/praktijkruimte • privéparkeerplaats • souterrain
Omgeving: in dorpscentrum • nabij openbaar vervoer • nabij winkels

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
De Vechtstreek Makelaars
Adres:

Kerkweg 12
3603CM MAARSSEN

Contactpersoon: R. Rijke
Telefoon: 0346-564644
Website: www.vechtstreekmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Maarssen-Dorp, Utrecht – Prachtige dorpsvilla vraagprijs: € 649.000,- Straatweg 124 a, MAARSSEN